3.8.2015

Hei me ollaan lomalla!

Hei me ollaan lomalla! 


Kuka tunnistaa kuvan koiran? Toukokuu 2010...

Pe-la-su meni kovin agilitypanoitteisesti, yllätys ;) Pe treeneissä meitä oli vaan kaksi osallistujaa, joten sain ottaa saman harjoituksen sekä Nemolla, että Nugalla. Tehtiin lyhyttä rataa, jossa treenattiin sylkkäreitä. Nemo meni kun vanha tekijä ja Nugakin lähti nopeasti oppimaan uutta. Nugalla sujui kepit myös hienosti!


Nemo Vähäjärven rannassa

La oli koulutusohjaajakurssin eka päivä, teoriaa 8,5h! Oikein mielenkiintoista! Kynä sauhusi muistiinpanoja ja kotona vihkoa selatessa huomasin, että niitä uusia asioita tuli paljon. Laitoin myös marginaaliin merkkiä, mitä kannattaisi omienkin koirien kanssa kokeilla. Mulle tuli myös yllärinä, että tää on virallinen Sagin kurssi, jonka suorittamalla anotaan koulutusohjaajakorttia. Huh ja hih! :)


Luna ja Nemo, olenko uskaltanut joskus pitää Lunaakin vapaana a) järven rannassa b) kävelyteiden tuntumassa c) koirien lenkkeilyalueella :D

Su oli kurssin toinen päivä, käytännön harjoituksia. Kaikki olivat siis suunnitellet valmiiksi agilitytunnin/harjoituksen. Porukalla rakennettiin aina rata ja harjoituskoirakot pääsivät radalle. Kukin vuorollaan piti tuntia koirakolle/koirakoille ja sen jälkeen sai kurssin vetäjä ja muut kurssilaiset kommentoida kaikkea. Varsin mielenkiintoista, vaikka oma vuoro tuntuikin hieman kuumottavalta kaikkien niiden tarkkojen silmäparien alla. Nyt on pää täynnä ideoita Pirkkalan Piskien syksyn tunteja ajatellen :)


Kissa-hiiri -leikki :D

Tänään oli ihana ensimmäinen lomapäivä kotosalla:

- Aurinkoa ja lämpöä, mikä säkä!
- Loistavat aamun agilityratatreenit
* Treeneissä hyödynnettiin viikonlopun kurssin oppeja: seisoo itse selin koiraan, kutsuu ja odottaa, että se tulee hakemaan namin siitä kädestä, mihin päin oma pää on kääntynyt. Tämä siis opettaa koiralle sitä, että on hyötyä pyrkiä ohjaajan etupuolelle (tätä tehty Nemon kanssa lelulla vuosia sitten). Ja treenin lopuksi pojat sai satunnaisen megapalkan eli viimeisen esteen jälkeen odotti kulhollinen herkkuja, tällä kertaa broilerpyörykkää, mikä tietty nostaa treeni-intoa
* Nemolle tuli hyvää kontaktitreeniä puomilla, namilätkä ja palkkaaja apuna (veljentyttö, kiitos!). Nuga meni täydellisesti kepit radalla useamman kerran sekä ensimmäisen kerran haki puomia ja jäi taitavasti joka kerta kontaktille
* Lunan kanssa otettiin kentällä myös tokojuttuja, rauhallisessa mielentilassa!
- Palautuslenkki Vähäjärvellä vanhan kodin maisemissa, koirat samalla uimassa
- Mansikoiden haku torilta
- Mies kotiin Ruotsista moottoripyöräreissulta, ehjänä
- Tuliaisiksi suklaata ja Guessin lompakko, vanhan virttyneen tilalle
- Pieniä kotihommia yhdessä ilman suurempaa kinaa ;)
- Leppoisa fiilis <3


Kaivuuhommia

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa! Onko muita elokuun lomalaisia?

P.S. Vanhoilla kotikulmilla käydessä olin jälleen kerran hämmentynyt, kuinka hienolla paikalla sitä on joskus asunut, järven rannalla, luonnon helmassa, lähimpään metsään 5min kävelymatka! Tosin Vähäjärven alue on paljon vilkkaampi ulkoilualue, kun esim. tämä nykyinen, joten vastaantulijoita on tuolla koko ajan, päiväaikaan. Nämä vanhat kuvathan on otettu aamuvarhaisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!