15.8.2014

Ikean aamupalan jälkeen

Kävin testaamassa Ikean kahden euron aamupalan! Ei se mitään luksusta ollut, mutta täytti mahan sopivasti niin, että jaksoi tehdä kierroksen liikkeessä. Uusia tyynyjä lähdin hakemaan, mutta toisenlaisten heräteostosten kanssa tulin kotiin...


Tätä vaaleanpunaista suloisuutta en voinut vastustaa, ajattelin sitä kylpyhuoneeseen, vaikka mies oli ehdottomasti sitä mieltä, että "Toi ei meille sisälle tule" :D


Tästä kätevästä vaikka koruille sopivasta laatikosta sain vinkin Nooran blogista!


Säilytän koruja myös seinälle kiinnitetyssä korutelineessä, joka oli kuvausta varten liian täynnä, joten täytyy sieltä karsia osa koruista vaikka tuohon uuteen rasiaan


Lisäksi löytyi beige lakana, lintukortteja ja viherkasvi. 

Muutaman tunnin kuluttua aletaan valmistautua lapsuudenystäväni väitöskaronkaan. Pitkästä aikaa pääsee ulkoiluttamaan pitkähelmaista juhlamekkoa, jippii! Mitä suunnitelmia teillä on viikonloppuun?

4 kommenttia:

 1. Nättejä koruja! Hymähdin tuolle miehesi kommentille, kuulosti niin tutulta ;) ihanaa viikonloppua, itse aion vaan rentoutua ja juhlistaa kummipoikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, ei auttaisi näyttää tuollaisia vaaleanpunaisia juttuja ollenkaan ;) Kuulostaa leppoisan ihanalta viikonlopulta!

   Poista
 2. Aaahh Ikea <3 My heaven. Ja mies ei sitten millään viitsis sinne tulla. Minä jaksaisin talsia siellä hypisellen kaikkea ja unelmoiden mitä kaikkea sieltä ostaisinkaan jos vain kukkaro antaisi myöten.
  Viikonloppu meni siivoillessa ja systerin kahvittelussa, että ihan mukavasti. Vaikken Ikeaan päässytkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, etten edes yrittänyt taivutella miestä mukaan Ikean aamupalalle ja kiertelemään liikkeessä... ;) Mukava viikonloppu siis sielläkin ja kohta on jo seuraava edessä!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!