29.7.2014

Tahkovuoren huipulta8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, niin ne on ja ajateltiin lähteä kohta taas kipuaan, toista rinnettä :)

   Poista
 2. Komeat on maisemat Tahkovuorella! Jaksoitte sentään helteellä kavuta?
  Mielenkiintoisia nuo luonnetestitulokset!!! Kiva kun jaoit ne. Mua kiinnostaisi kovasti viedä Mimi luonnetestiin ja miksei noita kahta muutakin. Mimi ja Marlon ovat kohtuullisen kovia omasta mielestäni, ja luultavasti myös laukaisvarmoja...Marlon vaikuttaa olevan varsin kovahermoinen ja kovapäinen - se on hyvin mielenkiintoinen yhdistelmä äärimmäistä kovapäisyyttä, hurjaa itsevarmuutta ja todellista lempeyttä. Marlon on hirveän tasainen ja rauhallinen koira, mutta peräänantamaton ja sitkeääkin sitkeämpi kun on joku sille tärkeä juttu tiedossa tai menossa. Harmi että useimmat tällaiset testit ovat aina kesäisin...samoin kuin useimmat näyttelytkin...me kun ollaan täällä Ahvenanmaalla enkä täältä kaupunkiin tule suin surminkaan ennen kuin on aivan pakko! (Halpaakaan tuo autolla ja koirien kanssa reissaaminen sesonkiaikaan ei ole; 250€ menee matkaan mantereelle)

  Jännää olisi kyllä viedä nuo meidänkin koirut testiin, että saisi tietää pitääkö semmoinen oma "mutu-tuntuma" paikkansa. Pitää seurailla että milloin tulee taas luonnetestejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksettiin aika hyvin, kun oltiin aamusta liikenteessä, joten oli vähän viileämpää ja täällä on muutenkin ollut muutaman asteen viileämpää, kun etelässä. Vettä kyllä kului ihan kiitettävästi...

   Suosittelen luonnetestiä tai ainakin näin, kun vei kaikki omat samaan aikaan oli mielenkiintoista kuulla, miten eroavat toisistaan ja kuinka ulkopuoliset koiran näkee. Varmasti yhtä mielenkiintoinen teidän laumalla ja kun Mimi & Marlon on samanlailla sukua, kun nämäkin. Kyllä noita luonnetestejä näyttäisi olevan ainakin keväällä ja syksyllä :)

   Poista
 3. Hienon näköinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja liikkuupa täällä missä päin vaan, Kuopion huudeillakin, niin horisontissa yhtäkkiä siintää joku vuori. Ei meillä Tampereella vaan... :)

   Poista
 4. Mahtavat maisemat !!! Voi kerrassaan. Ja tosimukavat karvanaperotkin näyttää nauttivan noista näkymistä.
  Terkkuja sinne täältä Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä yllättävän hienoja paikkoja Suomessa! Kiitos samoin, terkkuja ja rapsutuksia Essille :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!