4.7.2014

Perjantaiherkku

Hemmottelen koiria monesti viikonloppuisin erilaisilla nameilla. Kun ihmiset linnottautuvat telkkarin eteen herkuttelemaan, on aika koirienkin saada jotain pureskeltavaa. Tällä kertaa perjantaiherkkuina oli lammas-riisi -pötköt, joiden nakerteluun meni muutama minuutti, mikä on meidän 'jyrsijöillä' pitkä aika.


Pirkkalaan Veskan kauppakeskukseen on avattu toukokuussa uusi lemmikkikauppa Muppet. Poikettiin siellä eilen ja koirat sai koulutusnameja ja dentastickseja (4x28kpl/10e!). Muppetilla on Facebook-sivutkin, jossa kerrotaan ajankohtaisista tarjouksista ja mielestäni siellä on juuri nyt erittäin hauska juttu, kirjoitettu 2.7.2014: 

Onnenluun jäljillä!!
Myymälään on loppu viikon ajan piilotettuna joka päivä kahdeksan onnenluuta. Löydä luu ja lunasta palkinto kassalla 
Luiden etsintään kannattaa ottaa mukaan myös kuonon käytön hallitseva apuri 

Tervetuloa!

Muppetista taitaa tulla uusi lenkkikohde, sillä meiltä liikkeeseen kävelee vain puoli tuntia. Tosin yksi koira kerrallaan, silmä kolme poukkoilevaa parsonia lemmikkikaupassa on vähän liikaa mulle...

Herkullista viikonloppua :P


P.S. Lunalla 11. juoksupäivä, Nemo on edelleen aika lunkisti, paitsi sitten, kun Luna alkaa tyrkyttämään itseään häkin raosta. Siispä tyttö on ollut yläkerrassa ja kiltisti onkin, kun saa tennispallon kanssa touhuta. On aivan onnessaan, kun kerrankin on lelut lattialla vapaassa käytössä.

4 kommenttia:

 1. Lunalla on siis oikein luksusleidiloma <3 vaikkei kauas mennytkään. Meillä Onni on aika kierroksilla, kun aidan takana taitaa olla ensimmäisiä juoksujaan teettelevä donna. Onni ois koko ajan pihalla ihan vaan varmuuden vuoksi. Tiukua ja Essiä kiinnostaa paljon enempi toisen aidan puolella oleva Jekku-poika. Onnin mielestä ihan susiruma jätkä ja siksi onkin pakko käydä syleksimässä.
  Mukqavaa viikkoa sinne Lunalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihmeen hyvin viihtyy yläkerrassa yksinkin, onhan se luksusta, kun pääsee sänkyyn! Voin kuvitella, että teillä on pientä säpinää molempien aitojen vieressä :D Meillä kans seinänaapurina uros, joten valvomatta ei voi ketään pihaan päästää... Aurinkoista viikonloppua teille ja rapsutuksia koko kolmen koplalle!

   Poista
 2. Hienoa että koirillasikin on "karkkipäivä". Varmaan ne osaavat jo herkkuaan odottaa :)
  Mukavaa kesää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, persoja ovat ruoalle, joten kaikenlainen herkku on mieleen :) Kiitos samoin, mukavaa kesää ja hyvää viikonloppua!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!