6.7.2014

Pihan kimpussa


Ihanaa, aurinko ja lämpö on täällä! Kaikenlaista kivaa reissaamista on mahtunut tähän viikonloppuun, mutta tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on tuo pihan laitto, mikä nytkähti aimo harppauksen eteenpäin.

Tänä vuonna pihassa puuhailu ei onnistunut toukokuussa, kun meillä oli koiranpentuhulinaa parisen kuukautta. Sitten olikin sitä vesikeliä pitkään, joten tämä oli ensimmäinen sauma, kun pääsi kunnolla pihan kimppuun. En ole ollenkaan mikään hortonomi, mutta lähinnä hävettää, kun nurmikko kasvaa polven korkuisena jne.


Haalistunut terassi sai mustan öljyn pintaan, mikään ruskean sävy ei aikaisempina kesinä ole peittänyt tasaisesti



Varjo puuttuu ja terassikaan ei ole vielä kokonaan kuivunut, mutta yleisilme on siisti (mitään ennen -kuvia en kehtaa näyttää ylimääräisine tavaroineen ;)


Uskokaa tai älkää, tähän on kylvetty yrttejä... Saa nähdä, nouseeko sieltä jotain!

Nelisen tuntia meni ruohikon leikkaamiseen, puutarhakalusteiden ja terassin pesuun sekä öljyämiseen ja yrttien kylvämiseen. Kun nyt kaikki kuivuu, niin laitan vielä pehmusteet tuoleihin ja ajattelin hankkia uuden aurinkovarjon rikkoutuneen tilalle sekä kesäkukkia, myös etuovelle. Onpas nyt hyvä fiilis.

Myöhemmin lisää niistä reissuista, muunmuassa suklaatilalla Karhella tuli poikettua, namsk.


Aina valmiina auttamaan hommassa kun hommassa... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!