14.7.2014

Kesälomarahat koiriin


Nemo kerjää keittiössä

Vielä ei olla lomalla, mutta lomarahat tuli tilille ja tuntuu, että ne kaikki katoaa koiriin... :) Hankin koirien trimmerin, jolla sain kätevästi Nemon kesäkuosiin puolessa tunnissa! Lisäksi aikaa kului noin tunti, kun nypin vielä käsin pään ja korvat sekä siistin saksilla aremmat paikat. Tulipa pojasta taas siisti <3


Ja pötköttelee

Lisäksi hain eläinlääkäriltä shampoota, joka pitäisi auttaa Nemon (ja Nugan?) kynsivallitulehduksiin. Sellainen oli analyysi, kun soittelin lääkärille. Tiirasin kynsiä viimeksi niitä leikatessa ja pojilla punoittaa joidenkin kynsien juuret, vastaavaa ei ole Lunalla. Nyt tassujen nuoleminen on kyllä suurin piirtein rauhoittunut, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla shampoota. Heräteostoksena mukaan lähti myös suht uusi tuote, jota laitetaan juomaveden sekaan ja se ehkäisee plakkia.


Nukahtamaisillaan, mutta herkkupalan toivossa

Lunan juoksut on loppusuoralla. Ajattelin, että ylihuomenna on paluu arkeen ja tyttö pääsee normaaliin tapaan alakertaan poikien kanssa. Pojat ei ole enää kiinnostuneita Lunasta, mutta pelataan jälleen kerran varman päälle. Ihmeen kivuttomasti meni nämä juoksut, Lunaa ei edes viety hoitoon, eikä pojat ulvoneet öisin, kuten on ollut tapana tärppipäivinä...


Parson -lehti on ilmestynyt uudelle ilmeellä!

Olin tosiaan viikonloppuna Turussa ja koirat jäi Sepon hoiviin kotiin. En tiedä, mitä täällä on touhuttu vai onko se tuo helle, mutta aikas ihanaa, kun koirille riittää töiden jälkeen puolen tunnin lenkki ja puruluut, sen jälkeen pilkkivät kukin omassa lempipaikassaan. Olihan niitä vähän ikävä, mutta hyvää tekee kerran pari vuodessa tuollainen irtiotto aamulenkeistä.

Lämmintä viikkoa! Seuraavaksi kuvasatoa kaupunkilomalta. Turku tuntuu tamperelaiselle etelän lomalta :D


Seuraavassa numerossa luvassa...

2 kommenttia:

  1. Kaikki "harrastus" maksaa !
    Minulla rahat menee lankoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, johonkin kun hurahtaa, niin rahaa saisi menemään vaikka kuinka ;) Mulla iskee kanssa välillä langanostohimo, mutta pakko pitää taukoa, kun niin harvakseltaan tulee niitä käytettyä. Toista se on sinulla ;) Sitä kuluu!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!