23.6.2014

Pieni hemmottelu teillePienen pieni hemmottelu teille lukijoille, nyt arvotaan itse tekemiäni koirien naruleluja, kolmelle onnekkaalle eli pakettiin kuuluu:

* 1kpl 4x30cm kesäisen värinen narulelu

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin, mikä on koirasi suosituin leikki tai lelu? Osallistumisaikaa on 30.6.2014 klo 18 asti!Kesäisen suloista viikkoa!

P.S. Innostus näihin naruleluihin lähti siitä, kun etsin pentupaketteihin leluja kaupasta, eikä oikein ollut sopivan värisiä tai kokosia köysileluja. Solminkin jokaiselle pennulle oman ja kaupan päällisinä sai varmaan muutaman valkoisen karvan sekä pentuhuoneen tuoksua. Nämä narulelut ovat nyt isompia, aikuiselle koiralle sopivampia. Narulelun ohje täältä, lisäisin ohjeisiin vielä, että joka kerta uutta solmua aloittaessa jokaisen narun tulee olla samaan ilmansuuntaan, kun ensimmäistä solmua tehdessä tai tulee söhröä. Käsi ylös, kuka innostuu kokeilemaan solmujen tekoa?

20 kommenttia:

 1. Kädet ylhäällä! :D
  Namien etsiminen sekä ulkona että sisällä on aina kivaa. =)
  Ihania värejä naruissa (etenkin tuo limevihreä/ruskea) ja hauska idea laittaa niitä pentupaketteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että innostut näpertämään näitä :) Mukavaa puuhaa telkkaria katsellessa. Namien piilotus on meidänkin koirien mieleen :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Oi, kun hienoja! :)
  Meidän typyjen lelusuosikkeja on kyllä kaikki vinkuvat, joita voi riepottaa ja repiä. :D Suosituin leikki on Piitulle frisbeen heittely ja Siirille minkä tahansa heittely... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin kuvitella, että vinkuvat saa koiriin vauhtia, pysyykö ne teillä ehjänä pitkään? Hih ja lelujen heittelystä tykkäävät molemmat :)

   Poista
  2. Lyhyesti: ei. :D Siksi mä harvoin raaskin kovin kalliita ostella, kun ei se kallis hintakaan takaa dalmiksen kestävyyttä.

   Poista
  3. Tiedän tunteen, meillä ehjänä pysyvät pidempään ainoastaan kumiset lelut ;) Muovinen vinkulelu tai pehmolelu on joidenkin sekuntejen jälkeen rikki ja sitten niitä palasia saa paniikissa kerätä toisten kurkuista.. :D

   Poista
 3. Oooi Epikin osallistuu!! Eppu rakastaa yli kaiken ihan tavallista tennispalloa, vaikka monen monta vinkuvaa lelua ja kaiken maailman härpäkkeitä sille ollaankin hankittu. :D Niin, ja tietysti Sakari-seepraansa, ainutta lelua, jonka se tunnistaa nimeltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tennispallo on monesti se hienoin juttu, niin meidän Lunankin mielestä :) Olen kuullut samaa, että ensin on hankittu kaikenlaista lelua, kunnes huomattu, että pallohan se on paras. Sakari-seepra..! :D

   Poista
 4. Ihania vetoleluja. Kuin karkkeja.
  Essin lempilelu on Aslak, lapinkoira (siis pehmo sellainen). Sitä riepotetaan ja hmmmmm. rynkytetään . Muuten hänelle sitten kelpaakin mikä tahansa vetolelu, jota myös heitetään. Olisikin ihanaa saada tuollainen tyttömäinen karkkilelu.
  Terkkuja sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin nähdänkin tämän Aslakin silloin, kun kävin teillä kylässä! Se on sitten mieluinen kaveri ;) Vetolelut tuntuu olevan terrierien mieleen.

   Poista
 5. Tosi kiva arvonta ja ihanan väriset narulelut, erityisesti tuo vaalenpun/ruskea:) Meillä Effien lempilelu on pallo! Helmi taas lämpenee enemmän luiden pureskelusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot on in! Hienoa, että Helmi pureskelee nimenomaan niitä luita, eikä muuta kodin irtaimistoa ;) Vaikka pennuille sekin sallittakoon...

   Poista
 6. Jee mä ehdin vielä mukaan!! Hienoja oot tehnyt, Ulpu tykkäis :) Ja Ulpun lempileikki ja lelu on tietty pallot. Pallo on maailman hienoin juttu ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pallo alkaa olla näiden tilastojen valossa The Lelu :D Luna kans on onnesta soikeana, kun on nyt päivisin juoksujen vuoksi omassa huoneessa seuranaan tennispallo ;)

   Poista
 7. Messissä ollaan! Meidän lemppareita on pehmolelut ja justiin nämä narulelut :-D pehmolelut ovat lähinnä sisäleluja ja näitä naruleluja meillä kuskataan ihan pihallekin asti, sillä nämä on näppärä pestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä tykätään siis kaikista pehmeistä :) Pehmolelut onkin hyvä pitää sisätiloissa, mutta tosiaan naruleluja meilläkin käytetään ulkona palkkana agilityssä. Hyvä huomio, että narulelut pystyy myös pesemään ja kuivuvat suht nopeasti.

   Poista
 8. Mulla ei ole ihan omaa koiraa mutta äidin koirilleen antaisin! :) Pentu taitaa tyktää eniten yhdestä apinapehmolelusta ja isommat koirat harjoittelevat todella innokkasti damien kanssa!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmolelut taitaa olla monen koiran mieleen :) Meillä koirat ei ole innostuneet dameista, mutta en varmaan ole vaan osannut innostaa oikein niiden kanssa!

   Poista
 9. Koira leikkii mielellään tutilla ja kivellä kuin metsästäisi niiitä. :D

  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, monesti ne yksinkertaiset lelut on parhaita!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!