29.10.2018

Kolme naista ja Nemo


Nemo odottaa bussia koirakoululle


Sarjahurmaaja on valmiina lipaisemaan jokaista matkustajaa, häntä vispaa siihen malliin


Matkalla koirakoululle ohi hevosten


Opettaja on saanut kunniapalkinnon edellisen päivän koiratanssin SM-kisoista, iloisesta esiintymisestä Tellervon kanssa


Iloinen poika hallilla, kamera ei pysy perässä

Nemolla oli hyvät oltavat eilen, kun koiratanssin jatkokurssin viimeisellä tunnilla oli kavereina pelkkiä tyttöjä: Kiara (australianpaimenkoira), Tellervo (pyreneitten paimenkoira) ja Hilma (cotton de tulear-mix). Treenit meni hyvin ja saatiin ohjelma loppuun asti hiottua. Kaksi uutta käännöstä tuli (toinen Nemolle, toinen mulle) ja seuraaminen oikealla puolella, mikä sujui Nemolta, kuten olisi sitä aina tehnyt. Vaihdettiin myös käsien yli hyppääminen "puoliympyränä" olevan käden alta menoon. Viimeisen treenipätkän jälkeen Nemo paineli avoinna olevasta aidasta kentältä ulos ja palkkasi itsensä suoraan Hilmaa nuuskuttelemaan. Ehdin jo pelästyä, kunnes muistin, että tosiaan kaikki muut treenikaverit oli sillä kertaa tyttöjä. Hännät siinä helui, ei muuta <3
 
Päästiin opettajan kyydissä kotiin ja huikkasi vielä ovissa lähteissä, että meidän kannattaisi nyt katsella loppuvuoden epävirallisia kisoja ja käydä kokeilemassa, ylipäätään sitä, kuinka pitkään Nemo tekee liikkeitä ilman nameja, epiksissä kun saa palkata. Jännittää koko ajatus! Täytyy vielä hioa liikkeet musiikkiin, kun temppujen järjestystä vaihdettiin, harjoitella omaa liikkumista hieman tanssahdellen, siedättää Nemo rekvisiittaan (ettei syö niitä ;), koristella rekvisiitta, muokata musiikki sopivan pituiseksi ja tehdä ohjelman esittely. Ohjelma ja asut on valmiina :)


Kotimatkalla


Halitaan <3 (mulla hämärä ilme, mutta ainut kuva, jossa Nemon pää kokonaan mukana :D)

Tsemppiä maanantaihin! Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu :)

P.S. Nemo oli ihanan puhki 4h treenipäivä seikkailun jälkeen ja silmät jo lurpsui kotimatkalla autossa. Kotona nukkui noin tunnin ja kun olin lähdössä pienten kans pihalle, niin johan poika ryntäsi mukaan ja pihalla paineli taas flexin päässä siihen malliin, ettei mistään aktiviteeteistä tietoa. On nää hienoja työkoiria. Pienillä myös hyvä vauhti päällä ulkona, varmaan viileämpi, mutta aurinkoinen keli tekee sen, että on intoa kirmailla. 

P.S.2 Nugan kontrolliverikokeen tulokset tuli ja kolmesta kilpirauhasarvosta yksi oli jo rajojen sisällä, mutta kaksi vielä alle, joten lääkkeen annostusta nostettiin hieman. Seuraava kontrolli 2-3kk kuluttua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!