27.12.2017

Välipäivän piristys


Sanat eivät riitä kertomaan... Kuva jouluaaton aamulta <3

Olen niin onnellinen ja kun tuo mies vielä hoivaa näitä pieniä omatoimisesti <3 Välillä vaan ilmoittaa yläkerrasta, että hän punnitsee pennut nyt. Toisinaan olen mennyt sitten sihteeriksi mukaan. Ei sitä tohdi koko aikaa toppuutella ;)


Peiton alla


Veljekset


Ihana pötkö


Lähekkäin


Sylissä

Pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia ja kaikilla on mennyt 700g rajapyykki rikki. Tyttö on edelleen kärkitilastoissa painonsa puolesta. Silmät ovat jo jokaisella rakosellaan ja melkein auki ensimmäisenä syntyneellä pojalla.

Tällä viikolla pennut ovat pääasiassa nukkuneet ja syöneet. Kaikki ovat näyttäneet kieltään nukkuessaan ja kynsiä on leikattu, ne tahtoo jäädä froteepyyhkeeseen kiinni. Mieheni on nähnyt ensimmäisenä syntyneen pojan nousseen jo ottamaan haparoivia askelia, mutta on niillä kaikilla niin isot masut, että tuskin ne ihan äkkiä kovaa liikkuvat.

Helmi hoitaa pentuja tarkkana ja ensimmäisten vieraiden eli Helmin kotiväen tullessa kylään, mamma ei malttanut syöttää pentuja alkuunsa ja nisät näyttivät olevan pullollaan maitoa. Vierailun loppupuolella asettui sitten pesään takaisin. Helmi on käynyt jo vähän pihaa pidemmällä kävelemässä eli kotikadun päähän ja vauhdilla takaisin. Sektiohaava on parantunut hyvin ja on enää vaaleanpunainen muisto vaan. Huomenna tulee kaksi viikkoa h-hetkestä, jonka jälkeen Helmi saa kulkea jo normaalisti portaissa, hyppiä sänkyyn ja olla vapaana pihassa.

No, piristikö pentujen kuulumiset? Kuvat eivät ole taidepläjäyksiä, mutta ajattelin julkaista lähes kaikki ei-tärähtäneet, koska pentujen uudet kodit niitä kovasti kaipaavat ensiavuksi akuuttiin pentukuumeeseen ;)

P.S. Päätettiin jo jouluaaton aamuna tämän Christmas -pentueen viralliset nimet. En paljasta niitä ihan vielä, jos mieli muuttuu, mutta aika varmoja ollaan jo :)

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!