8.12.2017

Tampereelle saatu lunta ja Helmi

Moikka, enää kaksi viikkoa jouluun! Hui, miten nopeasti etenee joulukuu. 


Pari päivää sitten tuli ihan kunnolla lunta

Ollaan saatu Helmi (Finding Nemo's Diamonds Are Forever) meille mammalomalle masuasukkiensa kanssa <3 Jännityksellä odotetaan, montako palleroa sieltä tulee. Masu ei ole kovin suuri ja Helmi lenkkeilee vielä ihan reippaana ulkona, laukkailee hangessa ja työntää päänsä joka koloon. Jäniksen jäljet on ne kaikista mielenkiintoisimmat, kun sieltä saattaa saada jonkun papanankin suuhunsa matkalla. 
Helmi moikkaa <3

Sisällä Helmi on aika rauhakseen, tykkää pötkötellä, eikä lähde kaikkiin meidän oman lauman alakerran kotkotuksiin mukaan. Helmi on hassu, kun se makoilee paikoillaan ja sitä vilkaisee, niin alkaa häntä lätkyttämään alustaa heti. Kierähtää myös yhtenään selälle ja vaatii masurapsuja <3 Tyttö on nukkunut öisin sängyssä, mutta vaihtaa paikkaa välillä lusikasta, jalkopäähän ja lattialle, sillä varmaankin tulee kuuma. Yksi lempparipaikoista on myös nojatuolissa mun vaatteiden päällä. On tyttö käynyt myös itsekseen kääntymässä pentuaitauksessa ja ottanut päikkärit pentukaukalossa omien lelujensa kanssa. 

Tulopäivänä pääsivät Helmi ja pojat lenkille! Erittäin iloisesti ottivat toisensa vastaan <3 <3 <3 Tyttöjä: Helmiä ja Lunaa (Helmin mummu) ei olla näytetty toisilleen, kun sen arvaa, että Luna ei tykkää (saa kauhean huutokohtauksen).
Maharapsuja <3

Luna on ollut odotettua hieman säyseämmin alakerrassa, vaikka Helmi majailee yläkerrassa. Ensimmäisen päivän Luna ravasi & hihkui ja edelleen välillä istuu tunti tolkulla alakerran portin takana sekä tökkii porttia... (Onneksi Helmi ei ole ollut tästä millänsäkään). Lunalle on löytynyt kaksi eri hoitopaikkaa, joten tulevasta viikosta tilanne rauhoittuu. Paljon tuli kyselyä, miksi Luna hakee hoitopaikkaa. Syy on siis se, ettei välitä vieraista koirista, on tappelun hakuinen, niin elämä on aika paljon helpompaa, kun tyttö lomailee pentujen ajan muualla. Niin on mukavampi sekä Lunalle itselleen, että kantavalle nartulle. (Harmittaa/tulee ikävä tietysti, kun tyttö ei ole kotona, mutta nyt on ajateltava koirien parasta). Lunalle tulee oikein autuaallinen loma, joka alkaa mummulasta, saa olla ainoana koirana, kaiken huomion keskipisteenä <3

Kooste tämän viikon oman lauman kuvista:


"Äiti ei lähde tästä minnekään", tuumaa Nemo


"Että kehtaskin sillain humputella koko illan joulutorilla"


Itsenäisyyspäivän aaton herkuttelu vain meille kahdelle... tai öö, viidelle :P


Esiliina paikalla


Nopea räpsäys joulutunnelmasta, kun ulkonakin on hanget korkeat nietokset!

P.S. Ette ikinä arvaa, tulin TAAS flunssaan. Tää päivä on mennyt vallan nukkuessa. Maanantaina vahva aikomus töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!