31.12.2017

Viralliset nimet

Hyvää uudenvuodenaattoa! Täällä otetaan uusi vuosi vastaan rauhallisissa merkeissä seitsemän koiran kesken. Kukaan ei ole ollut (ainakaan vielä) millänsäkään ilotulituksen paukkeesta. Meillä on perinteisesti telkkari ja radio päällä sekä verhot kiinni. Lisäksi koirilla on mahdollisuus mennä boxeihin pötköttelemään, omaan luolaansa.
Kaikilla pennuilla on silmät auenneet välipäivinä ja kuinka eri näköisiä niistä on heti tullut. Ottavat myös haparoivia askelia pentulaatikossa. Sanomalehden puolella on vaan melko liukasta, eivätkä meinaa vielä päästä eteenpäin. Kynnetkin on saatu kertaalleen leikattua.


Tätä kasaa ei malttaisi aamulla jättää, kun töihin on suunnattava

Helmi mamma hoitaa pentuja edelleen huolellisesti syöttäen ja pesten, sitä on ilo seurata. Öisin mamma ei kuitenkaan malttaisi nukkua... Alunperin kai innostui, kun Luna tuli kotiin, eikä päässyt mummoansa katsomaan. Myöhemmin ne oli pakko näyttää toisilleen ja ihme kyllä mummo ei alkanut boxista heti keulimaan, hetken päästä kyllä nosti metelin ja Helmi tajusikin, että ok sinne iholle ei kannata pyrkiä. Se koko yö meni kitistessä pentuhuoneessa ja sen jälkeen yöt ovat olleet vaihtelevia. Helmi on keksinyt, että haukahtelemalla saa palvelua :P Täytyy täällä rivitalossa ottaa huomioon myös naapurit.


Tytön kynsien leikkaus alkamassa


OMG! <3

Omat koirat ovat ottaneet suht lunkisti, vaikka huomioni jakautuu nyt kahdella laumalle. Mukavaa, kun on ollut lunta, joten koirat lenkkeilee ihan innoissaan ja on tehtykin tunnin puolentoista lenkkejä. Nuga on päässyt perinteisesti tallille ja maneesiin juoksemaan frisbeen perässä! Harmillisesti vaan Nugalla on tänään maha sekaisin, taisi napostella tallilla vähän liikaa kaikkea, mitä suuhunsa sai. Nyt taas piimää ja maitohappobakteeria, toivottavasti pian helpottaa.

Ihanaa, kun huomenna on vielä yksi vapaapäivä ja lyhyempi työviikko edessä! Vapaapäivät on mennyt pääasiassa koirien kanssa touhutessa ja olen koukuttunut joululahjadekkariin, mitä en malttaisi laskea käsistäni illan tullen.

Loppuun vielä silmät auki -kuvat ja ne viralliset nimet, ei kai niitä enää muuksi muuteta, Christmas teemalla mennään:


Finding Nemo's Frosty the Snowman (poika1)


Finding Nemo's Little Drummer Boy (poika2)


Finding Nemo's Santa Baby (tyttö)

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! Muistakaa pitää karvaiset turvallisesti sisätiloissa <3

2 kommenttia:

  1. Onnea ja kaikkea hyvää joulupennuille ❤️❤️❤️

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!