2.3.2016

Parasta just nyt

Täytyy ehkä vielä vähän treenata tuota liikkuvan kuvan ottamista... :P
Lunalla ja poikaystävällään Martilla oli treffit Keijärven jäällä (näkivät myös viime viikolla parsonlenkillä Kaupin metsässä). Ensin näytti siltä, etten uskalla päästää Lunaa ollenkaan vapaaksi, kun liikkujia oli sen verran paljon, mutta kun lähdettiin vähän toiseen suuntaan kahlaamaan, niin rohkaistun ja annoin sen mennä. Kyllä kannatti. Tyttö nautti täysin siemauksin ja tuli joka kerta kutsuttaessa luokse hakemaan namia! Olin todella positiivisesti yllättynyt! Varmaan fiilikseen vaikutti meidän ihastuttava lenkkiseura: herrasmies Martti ja iloinen Hanna, jolla on aina paremmat herkut, kun mulla ;) Kuvakoosteesta huomaa, kuinka ihanaa oli kieriä kalan perkuujätteessä...

Lisäksi tehtiin rauhallisempi lenkki Nemon, Nugan ja Mimmin kesken. Näistä ainoana Nemo kirmaili vapaana, ei otettu riskiä, että Nuga taas härnää Mimmiä. Meillä oli väsynyttä sakkia illalla. Parasta just nyt. 

2 kommenttia:

  1. Ihanat ystävykset siellä pörhältää :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nämä on ystävystyneet jo aika pieninä 😊

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!