6.3.2016

Nyt ei anneta periksi

Taas ollaan kisakannassa kiinni Nemon kanssa ja voi että, miten jännitti! Täytyisi päästä säännöllisesti kisaamaan, jotta jännitys olisi paremmin hallinnassa :P

A hyppyrata (tuomarina Minna Räsänen):


Nemo kulki mukavasti, mutta itsellä jännitys toi tahmeutta ohjaamiseen. Jännä, että kisoissa ei juuri koskaan onnistu tuo välistäveto, mikä muuten treeneissä on meidän lemppari. Eli 7-8 välissä käänsin Nemon myöhässä ja koira juoksi ohi, ottaen kiellon. Keppien jälkeen lähdin sitten extempore (virhe!) rynnimään takaaleikkaukselle (ajattelin, että blokkaan samalla putkeen menon), jolloin Nemo meni ohi ja hyppäsi 10 takaa. Loppurata meni mallikkaasti ja olin tyytyväinen 17-18 väliin, jossa koira piti lähettää 17 hypylle ja tehdä leveä valssi, se meni nappiin. Tulos: hyl. 

B agirata (tuomarina Johanna Wutrich):

Rata näytti tosi kivalta, mutta Nemo otti ohjat omiin käsiinsä siis tassuihinsa ;) Kiersi jostain syystä 6 hypyn, olisiko häröillyt mun selän takana A:ta kohti, mikä veti muutamia koiria. En kyllä katsonut Nemoa tuossa välissä, koska oletin, että kaksi peräkkäistä hyppyä sujuu... Noh, kepeille haki hienosti ja kesti takaaleikkauksen! 9 putkeen meni kuitenkin väärään päähän, kun valssasin edessä, damn! Ja armoahan tuo ei anna, vaikka kuinka kutsuisi nimeltä ja luokse. A:n kontaktin otti kivasti, kun näytin pysähdystä vastakädellä! Puomin kontaktille näytti vähän jarruttavan ja sitten ottavan megaloikan kontaktin yli.. Sen jälkeen en saanut tilannetta haltuun ja lähti häröilemään puomia takaisin päin... Tulos: hyl.

C rata, agirata (tuomarina Minna Räsänen):


Paparazzi iski videokameran kanssa, kiitos Laura! Viimeinen rata oli paras, mutta kepeille meno oli hankala Nemolle. Olisi pitänyt ilmeisesti niistää, koska sinne olisi ehtinyt, mitä epäilin rataan tutustuessa. Ollaan tehty niistoja niin vähän, joten ajattelin vaan lähettää, mutta sinne kakkosväliin paineli pariin kertaan. Puomilta otti myös vitosen, mutta oli hieno tunne, kun pääsi juoksemaan muutamassa kohdassa niin paljon, kun jaloista lähti ja ajoitus toimi! Tulos 15vp -2,99s. Tätä lisää, nyt ei anneta periksi :)

Seuraava koitos on näillä näkymin lomaviikolla Porissa. Yritetään niitä SM nollia kerätä, 4 on plakkarissa ja yhteensä pitäisi saada 7, joista yksi vielä tuplanolla eli peräkkäisiltä radoilta. Sellaista ihmettä ei ole vielä koskaan käynyt, mutta pidetään toivoa yllä :P

Piirsin nuo radat Agility Maps -ohjelmalla, jonka saa netistä ilmaiseksi käyttöön. Suosittelen! (Radat eivät ole muuten tässä piirretty mittakaavassa).

Reipasta alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!