17.3.2016

Aurinkoinen Naantali

Terveisiä Turusta ja Naantalista!


Sky <3 (Finding Nemo's Skyfall)

Talviloma startattiin ystäväni luona Turussa. Oli siinä vilskettä neljän koiran ja kahden lapsen voimin, huh ;) Koirat olivat innoissaan 3- ja 8-vuotiaista pojista, mutta Nugakin osasi ottaa tarpeeksi rauhassa pienten kanssa. Myös talouden nartun keeshound Säteen kanssa tulivat juttuun, mitä nyt ekana iltana Nemo liehitteli tyttöä ja kun tuli hammasta, alkoi Nuga haukkumaan... Lunaa ei päästetty sisätiloissa vapaana nartun kanssa, mutta pihalla narussa ei ollut ongelmia. Nemolla ja Nugalla on kyllä vielä pikkuisen opeteltavaa noissa pöytäkäytöstavoista, kun lapsen kädestä meinataan napata eväät ja hypätään tuolille suoraan pöydän ääreen...


Brasilianterrieri Nova

Monta kärpästä samalla iskulla, sillä treffattiin myös suloinen kasvattini Sky remmilenkin merkeissä. Tehtiin reipas tunnin kierros kokoonpanolla Sky, Nova (Skyn 'isosisko') ja Nemo (Skyn vaari :). Hienosti ohitettiin vastaantulevat koirat ja sisätiloissa sain aikamoisen pususarjan! Sky oli selvästi rotevoitunut ja saanut lihasta sekä karva oli karkeentunut, aikuistumisen merkkejä ilmassa siis. Poika on päässyt myös aktiivisesti treenailemaan agilitya ja epävirallisiin kisoihinkin osallistunut, tekee hommia intensiivisesti, kun ensin on selvitty siitä kuumottavasta kentälle pääsyn odottelusta. Tuttua lähes kaikille meille parsonien omistajille ;)


Matka jatkui paljon kehuttuun Naantalin kylpylään ja olihan se ihana! Huone oli ehkä hieman vanhahko, mutta todella siisti ja tilava. Palvelu, ruoka, kylpylä, ostokset, liikuntamahdollisuudet ja luonto erinomaisia. Ainoa miinus koirien kanssa matkustaessa oli se, että huoneeseen kuului äänet käytävältä ja vaikka jätettiin telkkari tai radio päälle, niin olivat kuitenkin haukkuneet ja vahtineet ovea. Pieniä kikkailuja vaati, kun mietittiin, missä koirien olisi levollisinta olla esim. meidän aamupalan aikaan: huoneessa boksissa, kylppärissä vai autossa. Kannattaa pyytää huonetta koirien kanssa pienemmältä käytävältä, jossa vähemmän ohikulkua. Reissuun mahtui siis paljon ulkoilua merenrannassa ja Naantalin vanhassa kaupungissa, herkuttelua, pulikointia kylpylässä, lueskelua, jalkahoito ja shoppailua. Parasta <3Oletteko te käyneet Naantalissa, tykkäsittekö? Mikä muu kylpylähotelli voisi sopia lomailuun koirien kanssa?

3 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!