12.12.2014

Pikkuruiset pikkujoulut










Kuten aiemmin totesin, tänä vuonna pikkujouluja osui useammat... Yksiä pikkuruisia pikkujouluja juhlittiin meillä, joten sain napsattua muutaman kuvan. Ohjelmaan kuului myös saippuoiden tekoa ja tällä kertaa niitä tuli paljon erilaisia koristeltuna mm. kanelilla, kahvilla, glögillä, kaakaolla, kookoksella, kimalteella... Vain taivas on rajana! Kivat pienet sellofaanipussit löytyi lopulta Sinellistä ja näitä pussukoita aionkin sujautella jokaiseen lahjapakettiin... Tai ainakin tytöille.

4 kommenttia:

  1. Oi että, miten ihania nämäkin diy-jutut <3 Mä oon niiiin kade, kun en itse ehdi edes kauppaan jouluostoksille SAATI että ehtisin jotain askarrella :-) Tosin kai se on vain järjestelykysymys, en mikään diy-tyyppi muutenkaan ole :-) Ihan parhaita lahjoja olisivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näitä on kyllä niin kiva tehdä ja paljon helpomaa, kun esimerkiksi leipominen, vaikka vähän sama fiilis tulee, kun muffinsseja valmistaessa, massa vaan on valmiina ;)

      Poista
  2. Millä ohjeella oot saippuat tehnyt? Olis meinaan käyttökelponen idea lisänä omiin neulelahjoihin! Kiitos näistä ihanista vinkeistä itse näpertämiseen. Käsityökärpänen on purrut todella vahvasti :D

    -Veera

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankin tuon valmiin saippuamassan Harrasteesta ja purkissa oli ohje valmiina. Sulatetaan siis vaan mikrossa ja kaadetaan muotteihin, ei paljon helpompaa voisi olla :) Kiva kuulla, että olet innostunut käsitöistä! Se on aika ihanaa rentoutumista omalla tavallaan.

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!