31.12.2014

Koirien joulu


Koirien joulu oli touhukas, mutta rento. Aattoaamuna ensimmäisenä saivat avata itse pienet paketit, jossa puruluut. Sitten herkuttelivat ruokalusikallisella riisipuuroa, mikä vaikutti olevan suurta herkkua. Perinteisesti käveltiin Kalevankankaan hautausmaalle Arboretumin kautta reilun tunnin verran, koirat pääsivät autoon lämmittelemään, kun kierreltiin haudoilla. Kotiin tullessa oli pienen välipalan (+koirien aamupalan) ja saunomisen vuoro. 

Sen jälkeen, kun piti lähteä mummulaan syömään, niin Nemo näytti siltä, että ei saa häiritä; nukkui sikeästi häkissä selkä ovelle päin :D Innoissaan kuitenkin lähtivät matkaan ja mummulassa saivat olla juhlatouhussa mukana, kun veljenlapset oli tänä vuonna eri kaupungissa joulun vietossa. Paketteja tuli taas monen monta: kotoa kahdet herkut, mummulta itse tehtyjä koirankeksejä, wau!, papalta temppunameja (muutamaa temppua esiteltiinkin aattona vieraille) ja olipas yksi lapsuudenystävänikin riehaantunut laittamaan pakettiin koirien leivoksia! Illalla käveltiin vielä lasilliselle toisiin sukulaisiin, jossa koirat olivat jo ihan kuitti ja chillasivat vaan eteisessä odottaen nukkumaan menoa. Muut pyhät oltiin vaan rennosti, lenkkeiltiin ja pötköteltiin, koirat tuntuivat olevan naatteja <3


Itsekin riehaannuin tänään Mustissa ja Mirrissä, kun kassalla selvisi, että siellä oli osta 3, maksa 2 -kampanja. Tuli hankittua kolminumeroisella summalla 2 nappulasäkkiä, 1 iso Nutrolin pullo, 1 prk kalkkia, 2 isoa pussia luita, possunkorvia ja hampaidenpuhdistus krokotiilejä. Onpahan koirilla puuhaa tänään, kun pitää paukkeessa pysytellä sisätiloissa 8h. On se pitkä aika.


Tsemppiä uuden vuoden aattoon koiratalouksiin!

P.S. Nuga on nyt niin 'isin' poikaa, kun oli kipeänä, niin jostain syystä alkoi taas murisemaan eteisessä ilmeisesti alunperin Nemolle siinä tilanteessa, kun olin ottamassa kaulapantaa pois sen kaulasta. Joku kerrta sitten hätyytin Nemon kauemmas ja Nuga murisi kuitenkin, jolloin komensin sitä, kun ajattelin murisevan mulle. Siitä herkkis poika ilmeisesti veti herneen nenään ja nyt on jäykkänä ja valmiina murisemaan, kun otan pantaa pois... Muuten on kyllä mun kanssa normaalisti, tulee syliin ja pussailee, mutta siinä samalla 'isistä' on tullut nyt kova sana. Voi näitä pikkukoiran aivoituksia :D

1 kommentti:

  1. Tuo tyyny on ihan meidän tyttöjen lemppari <3 Kiitos vielä, se on niin hieno ja sopii vielä loistavasti sisustukseenkin :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!