14.12.2014

Temppukurssilla

Innostuttiin Nemon kanssa kahden kerran temppukurssille ihan muuten vaan. Opettaja sanoikin heti aluksi, että temput vahvistaa ohjaajan ja koiran yhteistyötä sekä ne on hyvää aivojumppaa koiralle, väsyttää mukavasti. Ekalla tunnilla ehdittiin kokeilla näitä temppuja:

* Koira tökkäisee peukkua, jatkossa tarkoitus opettaa kaikki sormet
* Koira pyörähtää seisten itsensä ympäri, ensin vieden namilla nenästä ja myöhemmin pelkällä käskyllä
* Koira läppäisee tassulla nyrkkiä ja saa namin, siitä saa leikin, vaikka näin: 'Kumpi on oikea? ... Kumpi on vasen/väärä?'
* Koira siksakkaa ohjaajan jalkojen välistä, ohjaaja liikkuen koko ajan eteenpäin
* Koira tulee ohjaajan jalkojen välistä takaa istumaan jalkojen alle ja katsoo ylös ohjaajaan
* Koira kumartaa, nami viedään jalkojen välistä


Tän tempun Nemo osaa ;)

Kahta näistä oli tarkoitus harjoitella tulevaa viikkoa varten. Meille tuttuja oli nuo kaksi ekaa ja viimeinen, nyrkin läppäisy tuotti Nemolle eniten haasteita, yritti vaan nuolla ja tökkiä nyrkkiä kuonollaan, kunnes hoksasi, mistä oli kyse. Siksakki tuotti itselle kordinaatiohaastetta ja koira jalkojen alle istumaan sujui hyvin, vaikkei sitä koskaan oltu mentykään. Ehkä meidän jutut voisi olla tuo nyrkin läppäisy ja jalkojen väliin istuminen :) Kotona tv-ohjelman mainostauon aika on sopiva aika treenaamiselle eli kesto tulee olla vain muutamia minuutteja!

Nemo oli muuten ihan onnesta mykkyrällä, kun pääsi kahden kesken mun kanssa temppuilemaan ja helpolla sai mahansa täyteen namia. Itsellä oli myös suupielet korvissa, Nemon kanssa on niin ihana harrastaa, kun se tekee aina parhaansa, pilke silmäkulmassa, mutta ei turhia hölmöile <3 

6 kommenttia:

 1. Hei, löysin mainion koiramaisen blogisi ihan sattumalta! Täällä on hyvä tunnelma:)
  Tervetuloa meidän koiramaiseen blogsuumme, jota emännöi corgineiti Rasavili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit meidän blogissa <3 Täytyypi tulla kurkkimaan :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!