27.9.2014

Luontokuvia, jossa vilahtelee valkoisia

Viikonloppu alkoi ihanasti metsälenkillä kavereitten kanssa, kiitos Hanna, Mimmi ja Martti!

Luontokuvia, jossa vilahtelee valkoisia: 

Tällä viikolla oltiin Nemon kanssa Piskeillä Eijan agilitytunnilla jälleen. Putkeen vai A:lle tuotti pitkästä aikaa vaikeuksia, Nemo vähän kirmaili omiaan, mutta kivaa oli. Nugan kanssa käytiin Pirkkalassa vapaaharkkaamassa toisena päivänä ja oli hauskaa rallatella hyppyjä, putkea, pussia ja A:ta. Edistystä on tapahtunut A:n kanssa eli hakeutuu esteelle keskellä rataa. Aiemmin takkusi, kun oltiin hinkattu estettä yksikseen. Nugalla oli mahakin osittain löysällä pari kolme päivää ja mietin jo, pitääkö taas keksiä uusi nappula, mutta siitä se sitten tasaantui ykskaks. Kai se oli vaan sitä nappulasta toiseen siirtymistä, vaikka varovasti se tehtiinkin. 

Luna on elämänsä ekalla laihiksella ;) Tai siis kylkiin tuli pikkuisen ylimääräistä, kun vaihdettiin nappularuokaan. Mietiskelinkin sitä pitkään, kuinka pysyvät hoikkina, vaikka Luna sai saman verran ruokaa, kun 3kg painavampi Nemo. Luna taitaa himpun verran vähemmän sählätä, kun nuorempana, joten kulutus ei ole yhtä suuri. Lunan suhteen koin myös ahaa -elämyksen jokunen viikko takaperin, kun kuulin tämän koiran koulutuksesta: "Sitä saa, mitä vahvistaa". Taitaa olla tuo agility ja pallonheittely liian kiihdyttävää toimintaa neidille. Viimeksi, kun oltiin kylässä ja oli pallonheittäjä koko reissun ajan, niin Luna kävi kierroksilla pari kolme päivää sen jälkeen eli steppasi jatkuvasti mun edessä, heilutti häntää ja tapitti silmiin, että nyt lisää actionia kiitos... :D

Nemon käynti fyssarilla meni mukavasti Katin kanssa höpötellessä. Jumeja ei löytynyt, joten täräytetään huomenna Tamskin agilitykisoihin, kolme starttia. Aikataulut on mukavat, ei pitäisi mennä ihan koko päivää, vaikka osallistujia on joka startissa viitisenkymmentä, huh!

Aurinkoista syyskuun lauantaita! Lähdetään koiraporukalla issikoimaan.

4 kommenttia:

 1. Ihanat maastot...dogit nauttii ja assarit varmasti myös! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana metsä, siellä sielu lepää :)

   Poista
 2. Kiitos teille metsälenkkiseurasta, kavereiden kanssa on kyllä parasta juosta niin, että sammaleet pöllyää :-) Kuvaajalle on sen sijaan hieman haasteellista ;-) Hienoa, ettei Nemolla jumita paikat! Tsemppiä huomisiin kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa uusiksi taas :) Kuvaaja on ihan kuutamolla lyhyen putken kanssa... Kiitos tsempeistä.

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!