24.4.2014

Koiranpäivän kunniaksi

Koiranpäivän kunniaksi pienin poika, Vilkas, avasi silmänsä tänä aamuna! Töistä kotiin tullessa oli myös Tyttö avannut toisen silmänsä. Hassua, että ensimmäinen oli tuo pienin, sillä kuvittelin, että tulee kehityksessä hieman toisten perässä. Vielä silmät tuosta aukeaa lisää, mutta tältä ne näyttää ekana päivänä aukeamisesta ja Vilkas oli vähän väsynytkin kuvaushetkellä.


Onko teillä erityistä ohjelmaa Koiranpäivään? Meillä ei sen kummempaa, mutta jotkut extraherkut annan kaikille isoille karvaisille, pienet tyytyköön vielä maitoon... :)

8 kommenttia:

 1. Jee! Ne aukes,haluun sit joskus tulla kattoon niitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kerron sitten, kun kaikilla on kunnolla silmät auki :) Tervetuloa!

   Poista
 2. Voi, niitä ihania pikkusia ja isoja!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta <3 Ei montaakaan viikkoa, niin änkeän varmasti lulluttelemaan :-)

  Meillä koiranpäivään kuului normaalit torstain agilitytreenit, tosin tällä kertaa Mimpsukin pääsi päästelemään höyryjä hallille :-) Lisäksi käytiin treenien jälkeen porukkalenkillä molempien kavereiden kanssa. Treeninamuina oli tänään extraherkkuja, sattumalta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lelluttelemaan ;)

   Huippua, että Mimmikin oli kehissä! Oliko teitä tavallista vähemmän paikalla? :) Martillakin oli sitten mukavaa tyttöystävien kanssa, näin kuvat fb:ssa. Onnistunut Koiranpäivä teillä!

   Poista
 4. Hyvä muistutus, en todellakaan muistanut koirienpäivää. Eikun hellimään ja lellimään Messistä. Josko jonkun herkun keksisi lenkin lisäksi. Juustolle neiti on tosi perso, että jospa jotain sellaista.
  Ihana pikkuinen tummine silmineen. Mitäköhän mahtaa tuumata, kun yhtäkkiä maailma on täynnä valoa ja ihmeellisiä asioita hajujen lisäksi. On se huikeaa noiden pentujen kasvu.
  Terkkuja sinne ja lämpimiä lellimishaleja nille pikkuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirienpäivähän on joka päivä, joten juustolla on hyvä hellitellä tänäänkin Essiä :) Mietin ihan samaa, että taitaa pikkuiset olla vähän ihmeissään, kun näkevät ketkä niitä on pidellyt sylissä pari viikkoa ;) Muistelisin, että eivät kyllä ekoina päivinä näe vielä kunnolla, että näkö kehittyy siitä parissa päivässä. Kiitos lellimishaleista, samanlaisia Essille <3

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!