31.3.2014

Ihania tyttöjä ja naisia

Nautittiin keväistä viikonloppua tosiaan Turussa ja paljon tuli ulkoiltua auringossa. Jokainen meidän koirista pääsi lenkille vaihtelevissa maastoissa; yhdessä ja erikseen sekä koirakavereitten kanssa. 

Saanko esitellä paikallista parsonkauneutta, hän on Essi <3 


Niin kiltti, mutta samalla terrierille tyypilliseen tapaan valpas tyttö.


Ensin vähän ujostutti kameran edessä.


Mutta sieltä se tuli... Ah, mikä suloinen katse <3 Nemokin oli aika myyty ja yhteinen sävel löytyi heti ensi nuuskaisulla.


Ystäväni keeshound Säde, pieni-suuri koira. Näyttää isolta, mutta kun kastuu, niin on meidän Nemon kokoa. 


Tarkkana seuraa takan edessä, mitä keittiössä tapahtuu.


Tottelevainen tyttö, joka nautti erityishuomiosta, mun tuomista herkuista ja Sepon rapsutuksista.


Niilo ja Nemo, Nemo tiesi heti, että nyt on pikkuinen ihminen kyseessä, eikä auta hötkyillä.

Lenkin lisäksi viikonloppuna tuli puhuttua elämästä, puhuttua koirista, puhuttua... no paljon :D Syötyä hyvin ja tosiaan lenkkeiltyä sekä ulkoiltua. Nopeastihan se meni ilman suurempaa ohjelmaa. Tilanne pysyi hallinnassa, vaikka oli lapsia ja koiria sekaisin, kun ei annettu kenenkään juosta sisätiloissa. Onni on koiraystävälliset lapset. Nukkua olisi voinut paremmin, mutta meidän Nuga ja Luna alkoivat piippailemaan bokseissaan paljon aikaisemmin, kun perheen pienimmät...  

Kiitos paljon lenkki- ja juttuseurasta, niin Maija, kun Sannakin, teitä oli ihana nähdä!

6 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi Anna <3. Olen ollut todella onnekas, kun blogien kautta olen saanut tavata ja ystävystyä todella kivojen ihmisten kanssa. Ihmisten joita en olisi tavannut ilman koiraani ja blogiani. Tervetuloa uudelleen milloin vain. Kaikkein parasta onkin se, että tamperelaiselle Turku on lomakaupunki !!!!! Jes "
  Lunalle menetin siis niin sydämeni. Kirosin huonoa kamerankäyttöäni ja sitä etten älynnyt kaivaa puhelintani taskusta. Ne muutamat kuvat ei onnistuneet. Ellen sitten saa niitä picasalla tuunattua paremmiksi. Nemo ja Nuga ovat myös aika murskureita sydämelle. Lunassa on sitä jotain joka minua niin koskettaa. Nemo on ihanan pörröinen ja sydämellinen poju. Kentlemanni, Essi lämpeni kyllä ihan silmissä. Olisi kyllä varmaan lämmennyt Nugallekin, jos olisi ollut pitempi aika tutustua.
  Hienoja ja kauniita ovat koirasi. Näistä karvanaperoista voi olla ylpeä.
  Tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Te olittekin meidän ekat blogituttavuudet! :) Turku on todellinen lomakaupunki ja siellä päin tulee vierailtua usein keväällä tai sitten ihan kesällä. Seuraavalla kerralla sitten otat enemmän kuvia Lunasta ja otetaan niitä yhteispotrettejakin koirista. Kiitos kauniista sanoista! Essi on tyttö mun makuuni, rauhallinen, mutta kuitenkin valpas ja touhukas, kaikkien kaveri <3 Essille silityksiä!

   Poista
 2. Voi että tuli tuosta pikkuEssistä meitin Alma mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihana Nemo! Ja valloittavan sulonen Essi <3

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!