7.3.2014

Rentoa oloa

Viikonloppu starttaa nyt! Reippailtiin alkajaisiksi tunnin metsälenkki, Nemo vapaana ja pikkuiset juoksuvyössä, oli siinä taas nuuskuteltavaa. Nyt on kuratassut pesty ja imuroitu, joten voi heittäytyä sohvalle.

Pitkästä aikaa ohjelmaton perjantai ja lauantai, joten fiiliksen mukaan saa mennä tai olla menemättä. Lenkkejä tietysti tehdään ja mies on luvannut viedä minut syömään, kun toimin viime viikolla pääjärkkärinä hänen synttärihumussaan, kun juhlistettiin pyöreitä vuosia.


Lenkillä Kaupissa

Olipas kerrassaan rennot ja hauskat juhlat Kaupinojan saunan takkatuvalla. Sillä välin meillä kotona kävi koirienhoitajat, kiitos vielä kerran Senni ja Ville! Olin varoitellut etukäteen, että pomppimista ja riemunkiljahduksia on ovella vastassa, mutta aidot parsonihmiset ei tietenkään siitä hätkähtäneet. Koirat olivat käyttäytyneet odotetusti eli vauhdikkaan villisti, mutta totellen. Pääsivät lenkille ja saivat iltapalaa, eikä naapuristakaan tullut valituksia, joten olivat ilmeisesti sitten olleet kiltisti.

Rento olo jatkui tällä viikolla, kun vietimme lapsuuden perheeni kesken lomaa Lapinniemen kylpylässä. Tai meidän talous vain poikkeili iltaisin hotellissa, kylpylässä ja lähi lenkkipoluilla. Koirilla oli hienoa lenkkeillä akselilla Käpylä-Kauppi-Rauhaniemi-Lapinniemi. (Ja jotkut hullut paineli vielä jäällä..).

Anskun kuulumisia sen verran, että tyttö on ollut tavallista rauhallisempi sisätiloissa, mutta ulkona oma itsensä. Lisäksi painoa on tullut 400g lisää. Tiedä sitten, onko pentusia mahassa, vaiko eikö. Tiistaina ollaan viisaampia, kun Ansku menee ultraan. Jännityksellä odotetaan..!


Nemon kanssa


Lunan kanssa


Nugan kanssa

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Sellanen tuli mieleen kysyä, että tykkääkö teidän parsonit maata usein sammakkoasennossa? Siis silleen että takajalat sojottaa sivuille. Oon miettinyt että onko tuo joku ihan yleinen parsoni-juttu vai onko se tapa vaan Ikellä, joka on tosiaan pian 8v ja silti se makoilee lähes aina kuin mikäkin sammakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Meillä ihan sama juttu, että kaikki kolme makoilevat ns. sammakkoasennossa, varsinkin silloin, kun ovat ihan väsyksissä :) Taitaa olla parsonien juttu, en ole kuullut, että muun rotuiset harrastaa tätä..? Ikelle rapsutuksia!

   Poista
 2. Jee, oli kyllä hauska käydä teidän koiruleiden kanssa lenkillä. ^_^ Mukavaa, kun voitiin olla avuksi! Tulevaisuudessakin tullaan mielellään lenkitteleen koiria. Ja hei, miten ois ne koirapuistotreffit täs joku päivä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ei jäänyt hoitoreissusta traumoja :) <3 Suunnittelin, että kysyn teitä tällä viikolla treffeille, mutta nyt näyttää siltä, että olen tulossa flunssaan.. Palataan!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!