19.10.2013

Leppoisaa lauantaita

 
 
 
 
Kotona on uudet matot olkkarissa ja portaiden alla. Koirat rakastavat pötkötellä niiden päällä, boksitkaan ei ole enää mitään verrattuna karvalankamattojen kosketukseen.
 
Koirat jäävätkin tuhisemaan kotiin, kun suuntaan pian Ideapark & Ikea -kierrokselle. Kiikarissa lahjoja talven juhliin ja jotain pientä kivaa kotiin, sisustuskärpänen on puraissut, taas... ;)
 
Leppoisaa lauantaita!
 

11 kommenttia:

 1. Nemo on kyllä varsinainen pörrykkä. Meilläkin Chili oli aikamoisessa karvassa, mutta sain sen onneksi nypittyä toissa päivänä taas ihan vauvakarvalle.
  Karvalankamatot on mukavan pehmeitä ja niissä on hyvä kieriskellä ruoan jälkeen ja putsata partansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Nemon trimmi on suunnitteilla ;) Aina se aloitus on vaikeaa... Meidän muut karvalankamatot ei ole olleet näin suosittuja, kun nämä kaksi. Kieriskely kuulostaa tutulta! Chilille ja Mintulle rapsutuksia :)

   Poista
 2. MMMMMmmmmm Ikea <3<3. Yhtä paljon kuin minä ja tytär rakastamme Ikeaa taitaa mies inhota sitä paikkaa. Hitsi jos lotosta voittaisin tarpeeksi rahnaa niin koti vaihtaisi kyllä ilmettään. Ja ostospaikkana ihan takuuvarmasti Ikea. Tykkään niistä ajattoman mallisista , yksinkertaisen suorista linjoista, joissa sitten kuitenkin aina on joku juju. Meillä myös pientä sisustusta menossa.
  Voi tuota viimeistä valokuvaa. Ihan jähmetyin sitä katsomaan. Nuo silmät, voi luoja noita silmiä !!! Noissa silmissä on kaikki kohdallaan, sielukkuus ja kauneus. Kun parson on kaunis , se on kaunis ja just tuollainen. Fanitan, ei mahda mitään.
  Terkut Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin kauan, että missä on Tykkää-nappula, kun olisin halunnut tykätä Liftarin kommentista, mutta eihän tää olekaan Facebook! :D Tosiaan ihania ilmeitä ja ihania koiruleita <3 Karvamatot on parhaita!

   Poista
  2. Liftari, Ikea on kyllä kiva paikka, kun voi edullisesti tehdä hankintoja/heräteostoksia kotiin ;) Viimeksi mukaan lähti vain pari mukia ja kuppia. Kivaa, että teilläkin sisustuspuuhaa, se jotenkin kuuluu aina tähän vuodanajan vaihtumiseen, ainakin syksyllä ja keväällä.

   Luna kiittää ja pusuttaa <3 Onhan tuo sievä tyttö!

   SjaV, samaa nappulaa olisin joskus kaivannut blogeissa pyörisessäni. Kiitos :)

   Poista
 3. Nuga ei okkaan päässy karvalankamatolle niin kuin muut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoppa tämän päivän postaus, kyllä sekin siellä on, mutta ei malttanut pötkötellä ;)

   Poista
 4. Nuo kaverit osaavat ainakin ottaa rennosti :)
  Mukavaa marraskuuta sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika ajoin malttavat ottaa nokoset! Kiitos samoin, mukavaa talvea!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!