2.10.2013

Linnut matkaavat...

Monenmoista menoa on tämä syksy tuonut tullessaan ja kaiken kiireen keskellä melkein unohdin, että blogiarvonta on päättynyt, hups. Kiitos kaikille osallistujille, tulen poikkeamaan teidän blogeissa, kunnes löytyy sopiva vapaa väli, ehkäpä viikonloppuna!
 
Sitten asiaan eli arvonnan suoritti mieheni (olin kyllä ajatellut, että Nemo saisi nokkaista mieleistään lappua, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten..), joka nosti lapuista Emmin nimen, paljon onnea! Laitappa osoitteesi meille: nemuski@gmail.com, niin vien paketin postiin mahdollisimman pian :)
 
 
Mitä kuuluu teidän loppuviikon suunnitelmiin? Täällä on tiedossa teatteria, tallia, pihan talviteloille laittoa ja eniten odotan parsoneiden erikoisnäyttelyä, joka on sunnuntaina Hyvinkäällä. Tyttöporukalla lähdetään liikenteeseen Lunan kanssa, matkaseurana Hanna ja Mimmi. Luvassa paljon tuttuja, koiramaisia juttuja, mahdollisesti pieniä ostoksia ja aiotaan katsella uroksia vähän sillä silmällä... ;)
 

4 kommenttia:

  1. onnnnittelut voittajalle!

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle! :)

    Teille on haaste: http://herttakoiruus.blogspot.fi/2013/10/11-asiaa-hihnan-toisesta-paasta-haaste.html

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!