25.9.2013

Angry Birds faneille (arvonta)

 
Veikkaan, että teidän lukijoiden joukosta löytyy Angry Birds faneja! Senpä takia haluan ilahduttaa yhtä onnekasta veikeällä koiran kaulapannalla. Koko on 26-39cm ja vaaleansinisen värinsä puolesta käy niin urokselle, kun nartullekin. Materiaali on likaahylkivää kangasta. Panta löytyi Läheltä Hyvää -tapahtumasta Ahlmannilta ja on käsintehty lähituote, lisätietoja Wulffiscollection.
 
 
Arvontaan pääset osallistumaan yhdellä arvalla jättämällä kommentin tähän postaukseen, jossa kerrot, mikä syksyssä on parasta (karvakorvien kanssa)? Meidän mielipuuhaa syksyllä on ehdottomasti sohvalla viltin alla vieri vieressä chillailu <3 Koirat ovat aikamoisia lämpöpattereita! Toisen arvan saat olemalla blogin lukija tai liittymällä lukijaksi. Kolmas arpa tulee, kun linkität arvonnan blogiisi. Kerro vielä kommentissasi, monellako arvalla lähdet lahjaa havittelemaan.
 
Arvonta päättyy keskiviikkona 2.10.2013 klo 20.00.
 
 
Onnea arvontaan ja kirpeitä syyspäiviä!

22 kommenttia:

  1. Vitsi miten söpö! Sopisi meidän kakaraterrierille mainiosti. :)
    Kivointa on tietenkin kävellä kitkä lenkki koiran kanssa joen rannassa ja sitten käpertyä yhdessä sohvalle ja juoda kuumaa kaakaota. :)
    Kahdella arvalla mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, että lenkin jälkeen maistuu vielä paremmalta lämmin juoma ja sohvalla olo :) Hmm... täytyykin hommata pitkästä aikaa kaakaota viileisiin iltoihin.

      Poista
  2. Ihana panta. Syksyssä parasta on lenkit karvapallojen kera metsän siimeksessä. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsässä lenkkeily on parhautta ja värit on nyt upeat!

      Poista
  3. Mukana ollaan kahdella arvalla!
    Ihana panta!:)

    Syksyssä on oikeastaan montakin hyvää puolta, chillailu koiran ja kuuman kaakaon kanssa sekä iltalenkit kauniin värisessä metsässä, kun auronkokin viellä laskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kuvailit syksyn parhaita puolia. Kaunista syksyä :)

      Poista
  4. Mukana ollaan kahdella arvalla! Hauska panta, ja jospa onni suosisi meitä tällä kertaa,koska talossa on uusi pentu, poika Marlon, jolle tämä panta olisi ihan nappi-juttu :)

    Meidän syksyssä on parasta pitkät, ihanat metsälenkit raikkaassa syyssäässä ja mejä-harrastus, jota jaksaa taas syksyllä harrastaa, kun metsässä ei ole kuuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, onnea uudesta perheenjäsenestä! Syksyisen lenkin jälkeen tulee kyllä pirteä olo ja sen jälkeen voi hyvällä omalla tunnolla lämmitellä sisätiloissa. Tsemppiä mejäilyyn :)

      Poista
  5. Osallistun arvontaan kahdella arvalla! (Olen lukija + kommentti)

    Meidän syksyssä parasta on se kun koirat pääsee rallittelemaan sänkkäripellolle ja omistaja pääsee ulkoiluttamaan kameraansa (näin tapahtui juuri eilen). Eikä parane unohtaa yhteisiä sienimetsäreissuja! Tietysti sateiset syysillat kynttilänvalossa peiton alla telkkua katsellen koirien kanssa yhdessä on myös ihanaa aikaa syksyisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, paljon hyviä puolia teidän syksyssä! En olekaan aikaisemmin ajatellut, että tosiaan koiratkin voi viedä sänkkärille (ja kamera mukaan!). Hevosten kanssa pellolla tulee kyllä syksyisin mentyä :)

      Poista
  6. Kolmella arvalla mukana pannan havittelussa.

    Parasta karvakorvien kanssa syksyllä on ehdottomasti ulkoilu. Nytkin kun räntää tulee naamalle ja ei jaksaisi niin kummasti jaksaa kun nuo "hullut" hyppii intopinkeenä vasten ja riehuuvat kunnolla jotta nyt mennään, mennäänhän, jooko? hehe..ihania perässä vetäjiä kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, että noi liikuntatsempparit pakottaa joka päivä ulos ja sen jälkeen on sitten energisempi olo. Reipasta syksyä teille!

      Poista
  7. Kahdella arvalla mukana arvonnassa :-)

    Syksyssä on parasta ihanat säät ja syksyn ihanat värit! Itsellä arki on tasaantunut, joten koirailuun tulee tietty rytmi ja säännöllisyys. Koirakavereiden näkeminen, uinti ja kurakelit kuuluvat myös meidän syksyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä syksynä on ollutkin hyvää keliä :) Vieläkö teillä koirat ui? Kurakeleistä ei sitten olekaan niin väliksi... ;)

      Poista
  8. Syksyssä on parasta värit. Kirpsakka ilma eli lenkkeillessä ei tuu hirveän kuuma.Ja kaikkein parasta on olla sohvan nurkassa oma karvanapero sylissä ja olla onnellinen lämmöstä ja suojasta, kun ulkona on syysmyrsky.

    Arpoja tais kolahtaa nyt kaksi, kun olen lukija ja annoin syysunelman. Mitä sitä ny liika ahneeksi vaikka palkinto on kyllä tosi hieno, Onni tykkäis. Niin muuten, parasta syksyssä on myös omppusato ja sen myötä omenapiirakka vaniljakastikkeella mmmmmmmmjammm .

    Terkkujs koiruille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan samoilla linjoilla, että sisällä olo karvakorvat kainalossa on parhautta. Nam, tuli heti vesikielelle, kun mainitsit omenapiirakan :) Terkkuja myös Essille ja kumppaneille!

      Poista
  9. Ihana palkinto! Meidän karvaturrit nauttii kovasti päästessään mukaan sienimetsään vapaana juoksemaan. Yksi arpa!
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsässä vapaanaolo koirille on varmaan parasta! Itsekin kun joskus opettelisi noita sieniä, niin voisi lyödä kaksi kärpästä samalla iskulla ;)

      Poista
  10. Syksyssä on ihanaa se, ettei enää tarvitse etsiä meidän kävelevästä villakasasta punkkeja!
    yksi arpa!
    maison@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin hyvä pointti, ei ole enää ötököistä vaaraa. Mukavaa syksyn jatkoa!

      Poista
  11. Syksyssä on parasta lenkit kirpeässä säässä väriloistoa ihaillen. Yhdellä mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kiteytit syksyn parhaita puolia :) Kyllä on mukavaa lenkkeillä juurikin noissa olosuhteissa. Joskus jopa hienompaa, kun kesähelteellä, kunhan on vaan tarpeeksi vaatetta päällä!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!