21.7.2013

Saanko esitellä...

Meillä asuu FI KVA-L Kamunkorven Peppi-Lotta! Suomennettuna Luna lunasti tittelinsä takaisin ja on nyt Suomen käyttövalio, luolilta. (Luna oli tämän kokeen suorittanut hyväksytysti jo pari vuotta takaperin, mutta kun yllätyspennut syntyivät, niin Kennelliitto hylkäsi tuloksen, sillä kokeeseen ei saa osallistua 30vrk ennen laskettua aikaa).

Suihkun jälkeen pörröisenä on hyvä poseerata
Tässä arvostelu:
Koira hyvin luolaan. Nopea kaivautuminen hiekasta. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vasempaan päätepesään, jonne koira seuraa nopeasti ja aloittaa sahaavan painostuksen, koko ajan edeten. Lisää painostusta ketun iskuista huolimatta. Koe kesketytetään ennen määräaikaa. Erittäin kimakka kuuluva haukku. Hyvä kunto. Onnea!
Pisteet A48
Täytyy sanoa, että päivä (11h!) oli jännittävä, mielenkiintoinen ja sujui oikein hyvässä hengessä. Kaikki osallistujat puhalsivat yhteen hiileen ja juttua sekä tsemppausta riitti. Parkanossa järjestelyt oli myös ihan vimpan päälle, kiitos järjestäjille!

10 kommenttia:

  1. Isosti onnea valio-Lunalle <3 sekä kaikille taustajoukoille! On se vaan ihanan kipakka neiti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kipakkuutta kyllä löytyy tarpeen tullen ;)

      Poista
  2. Onnea takaisin ansaitusta tittelistä! :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! On tää aikamoista sukua ;)

      Poista
  4. *Onnea sinulle, sinä ihanan kaunis suloinen Luna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Luna pusuttaa kiitokseksi <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!