14.6.2013

Flow-fiilis

Flow-fiilis tuli eilisistä treeneistä Nemon kanssa! Mentiin radan alkua: hyppyjä, putkia ja puomia. Pari tiukkaa käännöstä ja juoksusuoraa. Nemo meni ihan nappiin ja toisella kiekalla saatiin vielä käännöksiä pienemmiksi ja nopeammaksi, kontaktin kanssa ei mitään ongelmia. Open kommentti: "Tauko on tehnyt hyvää, eikä tuossa ohjaamisessakaan mitään vikaa ollut". Jihaa!
 
Nemo oli oikein iloisella tuulella ja hyppäsi kurssikavereiden syliin rapsuteltavaksi ja jakeli pusuja kaikille tutuille. Myös muutamia koiria kävi nuuskuttelemassa häntä heiluen. Tuli vanha hyvä fiilis.
 
 
Rannalla
 
Nuga purki höyryjä myöhemmin illalla Piskien kentällä kahdella hypyllä ja pituudella. Vauhdilla seurasi ohjausta taitavasti, vaikka yritin tehdä mahdollisimman vaikeita kieputuksia hypyiltä toisille. Lähtöä treenattiin myös.
 
 
Tätä mieltä Nemo oli siitä, kun toiset sai juosta vapaana (niin mäkin olisin)
 
Saatiin lainaan se jumppatyyny (kiitos vielä kerran!) ja tuli juuri testattua jokaisen koiran kanssa. Ihan kivaahan se on ja koirat onnessaan, kun pelkällä tyynyn päällä seisomisella sataa nameja. Etujalat pyysin tyynyn päälle ja sitten siinä taivutusta sivuille, alas ja ylös. Lunan kanssa kokeilin myös pelkät takajalat tyynyllä, kun olen epäillyt jo pidempään, että on takapäästä jumissa. Tulee meinaan meidän kaartuvat rappuset alas aina oikea takajalka ylhäällä (toki voi olla jo opeteltu tapa ja näin ulkojalkaa keventämällä pääsee vielä vähän kovempaa) ja trimmatessa ei tykkää pepun päältä nyppimisestä, vaikka muuten takapään antaa trimmata hyvin. Hieroja on luvannut seuraavalla kertaa katsoa myös Lunan läpi, onko jumeja vai vaan kuvitelmaa.
 
Toivotaan aurinkoista viikonloppua ja tsemppiä kaikille agilityn SM-kisoihin Kirkkonummelle!
 
 
Lämmintä on
 
P.S. Flow-fiilistä vähän haittaa, kun tuntuu, että joku flunssa yrittää iskeä päälle, eikä kai se ihme olekaan, kun toi miespuolinen on niistänyt koko viikon...

10 kommenttia:

  1. Vaikuttipas mukavalta :) Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Agility on kivaa ja vähän samat haasteet, kun ratsastuksessa; koskaan ei ole valmis. Leppoisaa viikonloppua, soitellaan :)

      Poista
  2. On teillä ihanat maisemat lenkkeillä :)
    Hus.... minä ajan flunssan alun tiehensä !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit maisemat tosiaan tuolla sukulaisissa! Kiitti :)

      Poista
  3. Ihana biitsi ja ihanat koirat! =)

    VastaaPoista
  4. ♥ oi,miten rakastuinkaan tuohon alimpaan kuvaan :) Hän on IHANA!

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!