Viime viikko meni hujauksessa. Maanantaina oli toka viimeinen kerta kesäagilityä Mutalan kentällä. Kiitokseksi mahtavalle opelle vietiin viiniä! Nyt odotellaan jännityksellä, kuinka talven ryhmät jaetaan... Pientä haikeuttakin on ilmassa, sillä kesän ryhmä on ollut huippu kiva. Tällä kertaa olen hakenut ryhmäpaikkaa myös Lunalle.
Se suurin lenkki-into sitten laimeni jatkuvan sateen myötä, mutta kun lenkkiseuraa saatiin, niin viime viikolla tuli lenkkeiltyä Ruovedellä, Hatanpäällä ja Pälkäneellä, jossa seuralaisena ihana vilperi poika Dante. Lenkkeiltiin Pälkäneellä osan matkaa ampumaradan vieressä, missä Nemo vähän ihmetteli laukauksia laskemalla hännän alas, mutta jatkamalla sitten muutaman sekunnin kuluttua iloista keppien kärräystä. (MH-persoonallisuudenkuvaus testissä Nemo ei palautunut laukausäänien jälkeen leikkimään).
Poikettiin Läheltä hyvää -tapahtumassa Ahlmannilla, koirat kyllä odottivat autossa, vaikka ne olisi voinut, jälkeen päin ajatellen, ottaa mukaan syyshulinaan. Ensimmäisenä törmättiin koiratarvikekirpputoripöytään ja leluostoksia tehtiin seuraavassa kojussa, kun tarjolla oli lehmien lypsykumeja (2e/kpl), toimii myös kongina. Myynnissä oli myös tuoretta leipää, omenoita, tervasaippuaa, tuoretta maitoa suoraan meijeristä, kukkakimppuja yms. Täytyy mennä toistekin :)
1317027753_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Jos et ole vielä osallistunut krokoarvontaan, niin ehdit mukaan, sillä aikaa on huomiseen kello 11 saakka!