Koirat saavat nyt kaksi kertaa päivässä 'kotiruokaa' eli raakaa lihaa, kasvissosetta/puuroa, vitamiinia purkista ja Nutrolin-öljyä (jahka huomenna saan ensimmäisen pulloni). Lisäksi olen antanut iltaisin dental stickit, välillä luita, kerran viikossa raa'an kananmunan ja jos kaapista löytyy, piimää, kermaviiliä tai raejuustoa ruoan sekaan (kiitos  etenkin Hannalle vinkeistä ruokinnan suhteen!). Hyvin näyttää maistuvan, meillä on kova hyörinä ruoka-aikaan, kun annostelu kestää himpun verran enemmän, kun nappuloilla. Ennen ruoan saantia kyllä pitää seisoa, kuten näyttelyissä, mutta se ei ole vieläkään mennyt tajuntaan, kun aina vaan istutaan ensin ;)
Pienellä kuntokuurillakin tässä ollaan oltu eli tehty niitä pidempiä lenkkejä ja olen muka yrittänyt katsoa, ettei ruokaa tule liikaa. Noh, eilen illalla sitten päätin oikein punnita annokset, kun jonkun ohjeen mukaan ruokaa tulisi antaa 2-3% koiran painosta. Tyytyväisenä sain laskutoimitukset ja annostelut tehtyä, ihmettelin vähän, että kylläpä reippaasti pitää antaa, koirat hotkaisivat eväänsä, kunnes välähti, että se 2-3% on tietysti päivässä ja annoin koko päivän saannin iltapalaksi, ei ihme, kun ei ole meidän kuuri toiminut ;D Sen jälkeen laskin kerta annosten painon molemmille koirille ja nyt on jääkaapin ovessa lappu muistuttamassa, ettei tule tupla-annoksia :D
Käytiin treenailemassa kisatilannetta Pirkkalan Piskien agimestaruuskisoissa, jonne oli kaiken tasoiset koirakot tervetulleita aina alkeiskurssilaisista lähtien. Siihen nähden rata oli aikas vaikea ja kun kenttä oli pieni, tuli osa esteistä vastaan paljon nopeammin, mitä oli kuvitellut. Nemo takkusi kepeillä, mutta sain kädellä näytettyä viimeiset välit, joten siitä ei vielä tullut hyllyä. Hylly napsahti sitten viistolla juoksusuoralla, jossa jäin auttamatta jälkeen, kun ekalle suoran esteelle oli pakko viedä koira, sillä veikkasin että muuten olisi tullut ohi (jälkeen päin ajatellen, se riski olisi pitänyt ottaa). Olin siis juoksusuoran ekan esteen paikkeilla, kun Nemo juoksi toisen esteen takaa putkeen, vaikka välissä olisi ollut vielä se suoran kolmas este ja putkeen meno toisesta päästä.
Lohdutuspalkinnoksi sai rouhetikkuja ja oman lappunsa, meillä 10vp + hylsy ja vähän yliaikaa siitä ylimääräisestä kiemurasta. Tunnelma oli mukava sateesta huolimatta, yhdessä rakennettiin rata, mutta en ymmärrä, miksi jännitti taas niin kauheasti.. ;) Yksi koirakko sai kuitenkin nollan ja ainakin kaksi muuta 5, lopuille taisi tulla yliaikaa/hylly. Tulokset tullee nettiin piakkoin.
1315422296_img-d41d8cd98f00b204e9800998e