18.10.2009

Talvikausi

Tänään avattiin agilityn hallikausi kirpsakassa kelissä Lempäälässä. Meidän treeniryhmässä on tutut parsonit Arttu, Nyyti, Mimmi ja Veera. Ensimmäinen kerta meni uuteen paikkaan tutustuessa ja perusjuttuja tehdessä. Nemo meni suht mukavasti, vaikka loppua kohti alkoi oleen vähän liikaa kierroksia ja keskittyminen sitä sun tätä... Nemo myös tonki kaikki paikan roskikset ja esiintyi edukseen kuplamuovimatto suussaan aitoja ylittäen ;)
Nemo on ollut koko viikon aikas ihmeissään ja pientä ADHD-vaihdetta on ollut havaittavissa, kun kesän harrastukset loppui. Torstaina käytiin sitten pitkästä aikaa parsonlenkillä Teivon metsissä, lenkillä olikin paljon osallistujia ja uusin ihanin tuttavuus oli 8kk ikäinen parsonneiti Nuppu. Lauantaina Nemo pääsi koirapuistoon juoksemaan, leikkikaverina oli ensin keppihullu saksanmetsästysterrieri Sohvi (1 vuotta) ja sen jälkeen vilkas bostonin terrieri Eero (9kk). Luulin, että parsoneilla on rajut liikkeet, mutta Eeropa hyppäsi ilmaan ja moiskautti hammaspusun mun leukaan :)
1255885298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
 

Kommentit


    Hanna ja Mimmi kirjoitti 18.10.2009 klo 20.36
    Toivottavasti mekin päästäisiin ens sunnuntaina treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!