1.11.2009

Viikonloppufiiliksissä

Viikonloppuna nautiskeltiin kauniista ja kirpsakasta säästä :) Eilen oltiin tunnin verran Pirkkahallin koirapuistossa, jossa nähtiin yhteensä 11 koiraa! Välillä siellä ei ole saanut yhtä ainutta kaveria ja nyt niitä oli yllin kyllin ja kaikki vielä sopivan kokoisia leikkikavereita, niin ei tarvinnut meikäläisenkään pelätä ;) Leikkikaverina olivat beagle, suomenpystykorva, novascotinnoutaja, englanninspringerspanieli, neljä kiinanharjakoiraa, kaksi shetlanninlammaskoiraa ja länsiylämäänterrieri. Paras leikkikaveri taisi olla puoli vuotias beagle uros, jonka kanssa juostiin kovaa ja välillä painittiin.
Koirapuistossa riehumisen jälkeen sain itseäni niskasta kiinni ja aloitin Nemon trimmaamisen, mikä oli ollut mielessä aina erkkarista lähtien... Nyt karva olikin 'kypsää' ja lähti tosi helposti selästä, kyljistä, mahan alta ja jaloista. Vielä kuitenkin olisi hommaa niskassa ja pepussa, kunhan vaan saisi kiinnipitäjän houkuteltua mukaan...
1257180459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Vakio telkkarin katselu asento
Sunnuntai aamu aloitettiin perinteisesti järven ympäri kävelyllä. Vastaan tuli tuttu espanjanvesikoira, joka oli saanut seurakseen ison villakoiran pennun, ikää 3kk. Aika iso siitä taitaa tulla, kun nyt jo säkä oli korkeampi kun Nemolla tai vesikoiralla.  Paljon ollaankin tavattu lähiaikoina pentuja ja on ollut ilo päästää Nemoa tutustumaan pieniin. Lisäksi ollaan saatu muutamalta taholta kehuja, kuinka kiltti Nemo oikeen on :)!
1257180301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Uudella matolla on hyvä köllötellä (kolme edellistä mattoa on mennyt parempiin suihin...)
Tänään oltiin kaksissa agitreeneissä. Ensin aamulla Pirkkalan Piskien ulkokentällä, jossa harjoiteltiin erilaisia ratoja. Nemo oli ihan tohkeissaan ja saatiin hyviä pätkiä, kun radat oli aika teknisiä, eikä ns. juoksuratoja, joissa mun vauhti ei riitä ;) Tuli kyllä erilaisia harjoituksia vaihteeksi, kuten kolmesta peräkkäisestä aidasta hypätään kaksi ekaa-putki-kolmas aita. Lisäksi radalla oli kaksi aitaa vierekkäin, jotka hypättiin S-muodossa, A:n jälkeen hypättiin este takaa ja taas A. Lisäksi mentiin rengasta ja pussia, joista Nemo meni renkaasta pari kertaa läpi juoksemalla, mutta pussin joka kertaa mallikkaasti suoraan. Niin ja putket mentiin aina kauimmaisesta päästä, eikä loogisesti suoraan.
Illan treenit hallissa ei mennyt vieläkään putkeen. Varmaan kaksi treeniä päivässä oli vähän liikaa... Mutta alunperin meidän ei pitänyt illan treeneihin päästäkään. No radalla oli ihan perusjuttuja, mutta ainakin kolme ongelmakohtaa siellä ilmeni. Nemo meni renkaasta aina komeesti ohi ja jäi haistelemaan jonnekin kauas, eikä mikään houkuttelu auttanut, ei edes niskasta kantaminen... Toinen probleemos oli sitten se putken pää, kun aamulla mentiin kauimmaisesta päästä ja nyt olisi pitänyt mennä lähempänä olevasta päästä. Kerran sain tämän korjattua, kun ehdin juosta eteen, niin ettei Nemolla ollut vaihtoehtoja. Kolmas ongelma oli jälleen viimeinen este, jonne en ehtinyt, eikä Nemo sitä vielä hyppää poispäin ohjaavalla käskyllä. Muuri meillä meni mukavasti, siihen ei tainnut tulla yhtään kieltoa. Ehkä meidän tarvii ottaa sunnuntait lunkisti ja hommata uusia leluja radalle. Nakitkaan ei tällä kertaa auttaneet!
1257097566_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Väsyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!