6.9.2015

Portaiden alla


Sarjassamme parsonien parhaat nukkumapaikat :D Repesin, kun näin Nemon tunkeneen itsensä portaiden alle pienimpään koloon pedin viereen. Seppo siihen totesi, että ainahan se noin nukkuu. Löytyykö teidän koirilta persoonallisia nukkupaikkoja/asentoja?

Hyvää alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Hahahaha ihana <3 Mä en tiedä onko tää joku parsonien oma "viisaus", kun hoitokoira Peppi tunki itsensä ihan hulluihin paikkoihin nukkumaan..:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Nemolle on varmaan tullut kuuma ja siksi siirtynyt pedistä pois :) Katsoinkin kuvista, että teillä on ollut parsonseuraa! Nää tunkee itseään varmaan pieniin koloihin, kun ovat luolakoiria :)

      Poista
  2. Näitähän riittää. Tiuku kaivautuu päiväpeitteen alle. Eli nukkumaan mennään tosi varovasti, koska neiti saattaa olla ihan pienenä keränä tyynyn alla siellä. Ei parane rojahtaa niskaan. Ja päiväpeitekin on syytä poistaa harkiten ettei mukana lennä pieni parsoni.
    Essi potkii itsensä oman sänkynsä ja pohjapatjan väliin. Onni rötköttää esillä tyyliin "Tässä olen , ihaile".
    Tiuku on myös välillä löytynyt tyynyn alta. Kun työntää kätensä tyynyn alle, on vähällä saada sydärin, kun siellä tuntuu joku karvainen otus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiuku on selvästi kovin kaivautuja ja hakee lämpöä :) Mikähän tuossakin on, että se peti pitää parsonin toimesta muokata aina oman näköiseksi :D Siis patja ei pysy paikoillaan, vilteistä puhumattakaan. Rapsuja kaikille kolmelle <3

      Poista
  3. Meidän Eppu nukkuu AINA peiton alla! Hirveän suloista, mutta toisaalta niin kovin epäkäytännöllistä, kun itsekin pitäisi mahtua sinne peiton alle nukkumaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Eppukin hakee selvästi lämpöä :) Luna lähettää pojalle suukkoja <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!