25.8.2015

Mikä oli parasta kesässä 2015?Paluu arkeen on koittanut ;) Voit piristää meitä kertomalla, mikä oli parasta kesässä 2015? Kerro vaikkapa kesän top 3 ilon aiheet, meillä ne on aurinko-yhdessä tekeminen-jäätelö&marjat hups, oliko tuossa jo neljä asiaa.. Jättämällä kommentin 8.9.2015 klo 22 mennessä, olet mukana koiramaisen tuotepaketin arvonnassa! Paketit arvotaan kahdelle lukijalle:

1. paketti

Musta heijastava kaulapanta, koko S (22-40cm) + Grilliherkut kananuggettit -pussi, 70g 'lihaisa-vehnätön-maistuva-vähärasvainen' + Latte/kahvinvärinen narulelu, 30cm

2. paketti

Musta heijastava kaulapanta, koko M (40-55cm) + Grilliherkut kananuggettit -pussi, 70g 'lihaisa-vehnätön-maistuva-vähärasvainen' + Latte/kahvinvärinen narulelu, 30cmYhden arvan saat jättämällä kommentin ja toisen arvan liittymällä lukijaksi tai olemalla jo lukija, mainitse tästä kommentissasi :) Ilmoita myös, jos jompi kumpi panta koko on koirallesi parempi (meidän kaikille kolmelle menee kumpi vaan näistä).


Onnea arvontaan!

18 kommenttia:

 1. Meidän kesässä parasta oli aurinko, loma ja hyvä ruoka! Arvontaan osallistutaan oikein mielellään :)

  Eija ja karvaiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ;) Niin ja teillähän vaan kesä ja loma jatkuu, nauttikaa!

   Poista
 2. Parasta kesässä on/oli ehdottomasti aurinkoinen elokuu, loma ja sen kiireetön aika ja karvaiset ja vähemmän karvaiset ystävät :) Meidän joukolle M-koko olisi varmasti sopiva.

  katisarita(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa, kun vihdoin elokuussa saatiin lämmintä keliä yli kolmen viikon ajan! Ja tuo kiireetön aika on parasta <3

   Poista
 3. Meillä parasta oli aika oman pienen vauvan kanssa. <3

  Kahdella arvalla mukana! :)

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on ollut unohtumaton kesä :)

   Poista
 4. Parasta oli Iskelmäfestarit Himoksella.
  Yhdellä mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne festareille olisin halunnut kans, mutta oltiin kaveriporukan kanssa vähän liian myöhään liikenteessä mökkien suhteen. Ehkä tulevana vuonna! :)

   Poista
 5. Parasta kesässä oli ehdottomasti meidän parsonneiti, joka muuttui kolmen kuukauden aikana pennusta (melko) fiksuksi aikuiseksi ja täyttää viikon päästä yhden vuoden <3 Muuta mainitsemisen arvoista voisi olla nuo elokuun helteet ja kesäinen Tampere kokonaisuudessaan. :) S-koko pannasta olisi meidän honkkelille sopivampi. Ja ilmeisesti yhellä arvalla mukana vaikka vakilukija anonyymi olenkin ;)

  anni.i.s.nousiainen@student.jyu.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea jo etukäteen pikkuneidille! Tampere on kyllä kiva kaupunki, etenkin kesällä, tekemistä riittää. Rapsutuksia pikkuiselle :)

   Poista
 6. Parasta kesässä oli loma, tallilla oleminen ja kavereiden kanssa puuhastelu.

  jonnajahepat@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, olisipa aina kesä :)

   Poista


 7. Parasta kesässä oli retket Muumimaailmaan, Titinallen taloon, Haltialaan, Fallkullaan, Korkeasaareen, Särkänniemeen, Lonnaan, Koiramäen pajutallille, Päiväkumpuun, Fiskarsiin, Hankoon, Tammisaareen, Raaseporin linnaan, mökkeily ja ystävien näkeminen:) Ansku ja Olga ovat tykänneet eniten mökkeilystä, uimisesta ja omista laatulenkeistä ilman Miiaa:) Miia on nauttinut eniten vesileikeistä ja kukkien kastelusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on reissuja ja puuhaa riittänyt kesällä :) Teidän tytöillä on ollut ihana kesä ulkoillen! Terkkuja <3

   Poista
 8. yksi arpa. Parasta oli se että tytär sai opiskelupaikan JA asunnon mihin sai ottaa koiran mukaan. maison@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon tyttärelle opiskelupaikasta! Hyvä, että löytyi sellainen koti, johon karvaiset on tervetulleita.

   Poista
 9. Parasta oli matkailu lapsen lapsen kanssa. Ja heidän koira oli hoidossa usein joten koiran kans oleminen oli kans parhaasta päästä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa puuhaa kuulunut myös teidän kesään, siinä riittää tekemistä :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!