10.8.2015

Lauttasaaressa










Terveisiä Lauttasaaresta! Kolmas päivä reissun päällä ja ajatuksena oli lähteä Suomenlinnaan, mutta kun saavuttiin Vantaalta Helsingin keskustaan, niin tultiin toisiin ajatuksiin, perjantaina puolen päivän jälkeen kaupunki oli niiiin täynnä porukka, ettei tohdittu lähteä sekaan kolmen ADHD koiran kanssa. Niinpä siirryttiin suunnitelmaan B ja kurvattiin kehuttuun Lauttasaareen, joka on vaan 5km keskustasta. 

Huikeat näkymät olikin ja ihanat ulkoilureitit koirien kanssa. Nähtiin kaksi parsonia vapaana rannassa perheensä kanssa, muttei sitten menty lähemmäksi, kun omat olivat visusti hihnassa. Pysähdyttiin piknikille kallion päälle ja Luna kävi vähän kahlailemassa merivedessä. Pari tuntia meni nopeasti ja paljon jäi vielä nähtävää. 

Kun koirat oli väsytetty, poikettiin Isoon Omenaan syömään ja ostoksille. Hetki mietittiin, lähdetäänkö ajelemaan Hankoon vaiko Tampereelle, mutta mies halusi jo kotiutua, varmaan oli hinku päästä taas moottoripyörän selkään ;)

Näköjään Suomessakin voi seikkailla, kun ei suunnittele liiaksi etukäteen. Tämä oli täydellinen kotimaan lomareissu meidän perheelle <3 Tuli jopa samanlaisia fiiliksiä, kun muutama vuosi takaperin Korfulla seikkaillessa.

P.S. Ansku ja Bondit, olitte mielessä, josko oltaisiin tehty parsonlenkki porukalla, mutta meidän eteneminen oli niin spontaania, ettei oikein olisi osannut sopia aikaa ja paikkaa. Seuraavalla kerralla sitten!

6 kommenttia:

  1. Et menettänyt mitään Hangon suhteen. Kävimme viime kesänä ja petyin . Luulin, että siellä ois ollut jotain tosi hienoa, mutta kuuluisa kasinokin oli pettymys. Palvelu tosi hidasta jne jne. Hiekkaranta tuli nähtyä ja that's it. Kaikki pienet puodit yms puuttuivat. Yritimme hakea turisti-infostakin tietoa. Meidän puolesta Hanko on siis niin nähty eikä ole tarvetta palata. Tutut ovat kehuneet Tammisaarta paremmaksi kohteeksi. siellä emme ole vielä käyneet.
    Terkuja karvatassuille. Hienoja kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kiitos tiedosta! Yritin surfata, mitä tekemistä Hangossa olisi ja tuli sellainen fiilis, että ulkoilu on ainut juttu :) Olen siellä joskus 15v sitten pyörähtänyt sen verran, että on hypätty rannasta veneeseen ja menty juhannuksen viettoon mökille saareen. Kiitos vinkistä Tammisaaren suhteen ;) Rapsutuksia Essille! <3

      Poista
  2. Kiva että teillä oli rento reissu pääkaupunkiseudulla :) Mennään kuun lopussa Hankoon yöksi yhteen Villaan ja retkelle Bengtskärin majakalle. Mulle jäi viime Hangon reissusta hyvä fiilis ja kaupunki oli kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hangon reissu kuulostaa kivalta ja varmasti on kaunis paikka, varsinkin kesällä! Mukavaa reissua teille, kun sen aika on :)

      Poista
  3. Kiitos! Voin suositella Hankoa ja Tammisaarta molempia kesällä:) Ihania, pieniä omanlaisiaan kaupunkeja. Molemmissa kaunista ympäristöä ja muutamia pieniä kauppoja. Hangossa oli rannassa hyviä ravintoloita. Bengtskärin majakalle ei päästy kovan tuulen vuoksi. Jälkikäteen ajatellen parempi niin, ehdittiin kiertää pieniä kaupunkeja. Tultiin Raaseporin linnan ja Fiskarsin kautta takaisin. Raaseporin linna oli näkemisen arvoinen Ja Fiskarsissa on kaunista ja joitain pieniä kauppoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Ehkä tulevana kesänä :) Sepon siskon perhekin oli ollut tuolla Raaseporin linnassa ja olivat tykänneet, lapsetkin viihtyneet siellä hyvin! Fiskarsin kauppoja ja Hangon ravintoloita olen kuullut kans kehuttavan, joten pakko lähteä varmaan testaamaan, kun sinäkin kehut :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!