1.12.2014

DIY: palmikkoneuletyyny


Nopeimmat ehtivät kutoa vielä joulukotiin tai pukinkonttiin palmikkoneuletyynyn! Yhtenä syksynä iski kauhea vimma tehdä palmikkoneuletta ja koristetyynynpäällisiä syntyi useampia, joiden taustapuolelle ompelin koneella kankaan. 

Homma kuitenkin tyrehtyi siihen, kun tajusin, ettei mikään tyynynpäällisistä ole standardikokoa ja sisälle tulevat tyynyt ovat, joko aivan liian pieniä tai vastaavasti suuria. Olin unohtanut koko päälliset, kunnes yhtenä iltana se välähti, että sisällehän voi laittaa suoraan täytettä.

Nämä tyynyt sujahtavat pukinkonttiin. Kiinnitän varmaankin villalangalla tyynyn kulmaan pienen pahvikortin kera tekstin "Pehmeää joulua!". Omasta paketistani paljastuikin viime vuonna vanhanajan henkinen joulukoristetyyny, mikä on kiva ottaa taas jouluviikolla esille sohvan nurkkaan. 
Pehmeää joulun odotusta! <3

P.S. Vielä ehdit joulukalenteri leikkiin mukaan: kirjoittakaa puolisonne kanssa paperille yksi adjektiivi päivässä, mikä toisessa on ihanaa! Ideaa voi soveltaa myös perheen kesken tai yksikseenkin laittamalla ylös joka päivä yhden asian, minkä vuoksi on onnellinen.

7 kommenttia:

 1. Taas kerran hyvä esimerkki siitä kuinka yksinkertainen on tyyolikästä ja kaunista. Ihania tyynyjä ja oiva vinkki. <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Noita on niin kiva tehdä, eikä kovin vaikeakaan, kun alkuun pääsee :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva vinkki :) Ja ihania tyynyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sanalliset joulukalenterit on kyllä kivoja piristyksiä päiviin! Kiitos :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!