19.9.2014

Seinien tuunausta

Yhtenä aamuna ei ollut kiire minnekään ja niinpä iski inspiraatio laittaa seinille tauluja, valokuvia ja kortteja. Projekti oli odottanut jo joitain kuukausia. Ensin laitoin taulut senkin päälle, vinkin sain Ikean huoneista, mutta kun lisäsin valokuvat ja kortit viereiselle seinälle tuntui, että nyt on liikaa. Veivät toinen toisiltaan huomion. 


Teippasin valokuvat ja kortit seinälle, kun en halunnut hiljan maalattuun seinään tehdä heti reikiä. Jos kuvat alkavat kovasti käpristymään, niin ehkä ne sitten sujautetaan pikkukehyksiin. 
Olohuoneeseen tuli ripusteltua kolme samanlaista, mutta eriväristä verhoa: valkoinen, beige ja turkoosi. Kokonaisuudesta tuli ihan veikeä, mutta samalla rauhallinen. 
Taulut päätyivät lopulta olohuoneen puolelle kouruihin. 

Millaista kodin tuunausta teillä on mielessä syksyyn?

2 kommenttia:

  1. Kivan näköistä! Mä olen tuunaillut tänä syksynä eteistä maalaamalla. Helppo ja nopea tapa saada vähän uutta ilmettä. Kyllästyin ihan valkoisiin seiniin, joten nyt syksyn kunniaksi harmaata :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi harmaa väri eteisessä on varmasti hyvä näissä koiratalouksissa ;) Pidän mielessä, jos seuraavaksi maalaisikin jollain muulla, kun valkoisella.

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!