5.9.2014

Laadunvalvontaa


Meillä odotetaan innolla Bond -pentujen tapaamista viikonloppuna! Neljä veljestä pääsevät paikalle ja Helmi sisko saattaa poiketa, on kuulemma rauhallinen, iso ja karvainen tyttö. Harmi, että Piki ei pääse Tampereelle. Jengiin liittyy myös kaksi samanikäistä parsontyttöä, kun kerta Klainon pihassa tapaamme. Toivottavasti muistan ja ehdin ottamaan kuvia, jotta saan niitä blogiin näytille. Auton perässä on jo valmiina muutama agilityeste, kaupassa on käyty ja keittiössä hääräilty kahvileipien kanssa. 

Maanantaina käytiin poikien kanssa eläinlääkärissä mahavaivojen takia. Molemmat pojat aristelivat mahaa, mutta kuumetta ei ollut, eikä kuivumistakaan. Nuga sai suolistoantibiootit pitkittyneen ripulin takia sekä Promaxia, joka on vastaava lääke, kun Canicur. Nuga on jo oma itsensä ja pikkuhiljaa aletaan antamaan taas nappulaa riisin, kanan ja raejuuston joukkoon. 

Nemolla oli oksentelua ja närästystä, sai pahoinvoinninestolääkkeen ja mahahapposalpaajaa. Pahoinvointilääke ei vaan sopinut Nemolle, sillä kun sitä yritettiin laittaa lääkärissä pistoksena, niin poika veti laukkahyppyjä pöydällä, lääke kuulemma kirvelee laitattaessa. Lääke oli sekoitettu vielä veteen, jottei kirvelisi, mutta ei auttanut ja Nemo sai vaan puolikkaan annoksen. Seuraavana päivänä annoin sitten samaa lääkettä tablettina ja Nemon suu alkoi vaahtoamaan eli lääkettä ei annettu sen koommin. Nemon olo alkaa olla jo parempi, vaikka alkuun tuntui, ettei lääkkeillä ollut mitään vaikutusta. Sunnuntaina alkoi sairastelu ja torstaina oli eka päivä, kun Nemo ei enää maanisesesti yrittänyt syödä ruohoa. Vielä hieman nikottelee, mutta toivotaan, että sekin loppuu pian.

Niin ja tosiaan sain minäkin sitten jonkun vatsapöpön, kaksi päivää saikkua, onneksi meni nopeasti ohi. Sepolla on myös nyt flunssa iskemässä, joten Luna on ainut, joka on tästä laumasta pysynyt terveenä *koputetaan puuta*.

Lämmintä viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huippuhauska kuva, oikein lauantai aamun piristys :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!