24.7.2014

TJ-1

Täällä ollaan melkein lomatunnelmissa, vaikka yksi aamuherätys on vielä jäljellä! Toivon yleensä hengähdyshetkeä mieluummin heinäkuun loppupuolelle tai elokuulle. Odottavan aika on pitkä ja siksi keksin pieniä ilon aiheita hellearkeen:

* Aamupalajogurtti tuoreilla mansikoilla
* Veteen pulahdus aina, kun mahdollista
* Kesälukeminen
* Työpäivän tauoilla ulos meno ja ulkona eväiden syöminen
* Kukkien kastelu
* Jäätelö ja mehujää
* Lomasuunnitelmat
* Koirien kanssa varjossa lepäily
Tämä viimeinen arki-ilta kuukauteen oli jotenkin erityisen ihana, sillä pääsin kampaajan penkkiin päivittämään lookini. Kaunistautumisen jälkeen juhlistettiin  mieheni kanssa alkavaa lomaa skoolaamalla terassilla yhdet kuplivat. Sitten kaupan kautta grillailemaan tai mies hoiti ruokapuolen ja hipsittiin koirien kanssa sillä välin uimaan. Vesi oli tosi lämmintä ja tuli tehtyä pidempi lenkki kaikessa rauhassa. Nyt on masu täynnä herkkuja ja ajoissa nukkumaan.Nämä tällaiset arki-illat, kun antaa itselleen luvan tehdä mitä mieleen juolahtaa, on parhautta. Hyvää vastapainoa tavalliseen hektiseen menoon. Mitkä on teidän kesä arkipäivien kohokohdat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!