23.2.2014

Mutontrimmattu

Ennen...


... ja jälkeen


Tuota rinnusta täytyy ehkä vähän vielä hienosäätää ennen kuukauden päässä häämöttävää näyttelyä. Viimeistelen Nugakin sitten vasta.

Oon ollut koko talven aika kiltisti, enkä purnannut noista keleistä... Nyt alkaa vähän jo keittämään, kuraa ja jäätä, nice. Turha sitä on kuitenkaan kiukutella, kun mitään sille ei voi. Vaan kerran käytiin jäällä ja hiihtämään tai luistelemaan en ehtinyt kertaakaan sen muutaman viikon kestäneen talven aikana. Parasta kuitenkin on, kun päivä on pidentynyt ja lupailevat jo kevään tuloa.

Hyvää alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Moi Anna! Löysin tän blogin sattumalta yhteisen tutun blogin kautta (Laura ja Pilkkupojat), pieni maailma. :) Lisäilenpä tämän lukemieni joukkoon. Mukavaa kevään odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Olipas tää hauska yhteensattuma, ilmeisesti dalmispiirit on kans suht pienet..? Parsonpiirit on ainakin :) Sun blogi meni kans mun suosikkeihin. Samoin, kevään odotusta ja rapsutuksia koiruuksille!

      Poista
  2. Vähäks olet hiano !!! Kyl sun äitis ossa. Mut kyl se varman noin komiast o helpomp saadakki hiano.
    Terveissi vaa sinne toivoo Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitoksia :) Essille mahdottomasti rapsutuksia ja mukavaa viikonloppua teille!

      Poista
  3. Söpis Luna ja niin tarkkaavainen neiti:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Sille yhdelle söpikselle rapsutuksia! ;)

      Poista
  4. Pusuja Martilta <3 Yhtä ihana neiti, karvoilla tai vähemmillä karvoilla ;-)
    Kelit on tosiaan peestä, mutta päivän piteneminen jees. Nyt, kun on muutaman päivän ollut kuivempaa, niin ei sitä kuraakaan IHAN niin paljoa tule sisälle. Paitsi, jos erehtyy päästämään koirat takapihalle. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luna pusuttaa takaisin :) Sanos muuta, kelit on mitä on... Tai nyt just paistaa aurinko ja välillä sataa vettä, että eiköhän se kevättä jo tiedä. Takapihalle ei juurikaan uskalla koiria päästää... Tai sisätilat on ruskeena/mustana. Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!