17.2.2014

Laatuaikaa arkena

Lunan ja Maran jäätreffit vaihtui vesikelien myötä soramontulle. Treffit oli onnistuneet ja vauhdikkaat, niin kun aina. Näillä kahdella vaan synkkaa. Metsän reunassa oli paljon lunta ja tuli kaikille hyvää hankikahlausta (lue: kaahausta). Luna olikin yllättävän poikki illalla, vaikka lenkki ei kestänyt tuntiakaan. 

Laatuaikalenkkeilyä ollaan harrastettu jälleen. Nemo on päässyt lähes päivittäin vapaana kulkemaan päivälenkillä. Nuga kävi lauantaina pyörähtämässä Hämeenkadulla. Into piukassa veti, kun hinaaja, muutamille koirille haukahteli ja ihmisiä katsoi sen näköisenä, että eikö kukaan tulis mua rapsuttelemaan. Illemmalla tehtiin vielä kaikkien kanssa noin tunnin lenkki, jonka jälkeen meille tuli vieraita ja kuinka nätisti koirat olikaan!

Olin yllättynyt ja vähän ylpeäkin noista. Luna oli kyllä suosista autossa tyttöjen saapumisen ajan, sillä pomppii niin raivokkaasti vieraita vasten, vaikka tekisi mitä ja jos laittaa tytön oveen taa/boksiin, niin huutaa sen verran kovaa, että kukaan ei kuule mitään. Pojat ottikin vieraat vastaan hieman säyseämmin, Nuga pari kertaa murahteli Nemolle (ovat mustasukkaisia vieraiden huomiosta), mutta siitä ei onneksi kehkeytynyt tappelua. Ruokailun ajan pojat olivat bokseissa ja Luna vapaana, kun se ei kerjää kiinni kenenkään naamassa. Erityisen tyytyväinen olin siihen, että eläimille allerginen ystäväni ei saanut oireita meillä.

Nyt lähdetään poikkeamaan mummulaan Lunan kanssa. Mitäs te meinaatte puuhailla tällä viikolla koirien kanssa?


P.S. Oletteko huomanneet, että päivä on jo huomattavasti pidentynyt. Töiden jälkeen pääsee valoisaan aikaan lenkille!

2 kommenttia:

 1. Minulla kun ei ole koiria, virkkaan ja käyn tekemässä sauvakävelylenkin.
  Ihania tulppaaneja ne on juuri tämän ajan kukkia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa ohjelmaa sinulla viikolle, ulkoilu ja kotona puuhailu on myös mun suosikkeja! Tulppaanit on kauniita ja tuo aina mieleen kevään :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!