26.6.2013

Nemon 5vee synttärijuhlintaa

Kesä on ihmisen (ja samalla koiran) parasta aikaa! On ollut niin touhukas loman aloitus, etten ehtinyt eilen kirjoittaa Nemon 5-vuotis synttäreistä, joita juhlistettiin maalla Lunan kasvattajan luona. Koirat nauttivat täysillä vapaana olosta, välillä malttoivat pötkötelläkin pihalla hellesäässä.
 
 
Luna on hakenut mutanaamion

 
"Anna se pallo mulle heti!"

 
Riks poks, taas hajoaa yksi Kamunkorven lelu...
 
Nemo ja Nuga kirmasivat myös talon parsonnarttujen Kristan ja Riemun (Lunan pentu) kanssa. Pojat tiesivät heti paikkansa, Krista on joukon pomo. Sen sijaan Nugasta oli hienoa, kun Riemu (Nugan sisarpuoli) heittäytyi vähän väliä selälleen ja kerrankin Nuga ei ollut ihan kastin alimmaisena. Kiltisti kyllä leikkivät ja juoksentelivat pitkin poikin. Nemon piti jotain Riemulle rähistä, mikä ärsyttää mua, kun muuten niin hyvin kaikkien kanssa tulee juttuun, mutta pennut on jotenkin ottanut Nemoa hermoon sen jälkeen, kun niitä omassa kodissa pyöri (Ansku ja Nuga ;).
 
 
Nuga tutustuu Kristaan
 
 
Nemo tutustuu Riemuun
 
Synttäripäivään mahtui myös Nemon lohjenneen hampaan röntgenkuvaus, missä todettiin, ettei ole tulehdusta, joten hammas voitiin pinnoittaa. Samalla myös poistettiin hammaskivi, mikä oli hyvä puhdistaa nyt ennen kun sitä tulee enemmän ja aiheuttaa mahdollisia tulehduksia tms. Operaatio kesti noin tunnin ja lueskelin sen aikaa aulassa juuri postiluukusta kolahtanutta parsonlehteä! Nemon herääminen meni samnlailla, kun viimeksi rauhoituksen jälkeen eli torkahteli illan ja 8h päästä nukutuksesta kävi pissalla ja sai ruoan.
 
 
Riemu edellä, Nuga perässä
 
Otin Nemon yöksi viereeni sänkyyn (mies edelleen reissussa) ja heräsin siihen, kun häntä heiluu ja joku lipoo mun naamaani. Seuraavaksi sitten olikin sukkien varastelua, pientä hepulointia + pukkilaukkaa heti aamuun. Nemo 5v, vakava aikuinen :D
 
 
"Mitäs sä oikein meinaat?"
 
Nemolla ja Lunalla kävi tänään hieroja. Nemolla ei ollut mitään suurempia jumeja, vaikka tuntuu välillä jäykältä, jos on ollut hellettä ja paljon makoillut paikoillaan tai täysimittaisten treenien jälkeen. Nyt pari päivää annetaan pojan levätä ja sitten voi taas ottaa harjoituksia jumppatyynyllä sekä ennen treeniä nopeahkoja venytyksiä ja treenien jälkeen hitaita rentouttavia venytyksiä. Muutenkin yritetään pitää Nemo liikkeessä, koska liika makuukin on pahasta.
 
 
Nuuskutellaan
 
Luna oli hierojan käsissä ensi kertaa, kun olen ihmetellyt sitä, että tulee portaat alas oikea takajalka ylhäällä. Lunan lantio oli vinossa ja on kasvattanut vastakkaiselle puolelle isommat lihakset. Tämä on kuulemma kovin yleistä, eikä vakavaa, sillä lihaksista ei löytynyt jumeja. Nyt vaan jumpataan, uidaan ja seurataan, uusintakäsittelyn voi ottaa joskus myöhemmin.
 
 
Selätetty
 
Illalla tehtiin pitkästä aikaa parsonlenkki Kaupissa ja Nugalla oli juhlaa kahden tytön kanssa: Armin ja Ellun. Kaikki tulivat keskenään hyvin toimeen ja siimat kireänä käveltiin rantaan polskuttelemaan. Nuga ui oikein kunnolla edes-takas moneen kertaan, teki varmaan hyvää, sillä mittari näytti varjossa +30 astetta. Takastulomatkalla tuli aika monet koirat vastaan ja Nuga ilmoitti niistä jokaisesta äänekkäästi + riekkui remmin päässä kiskoen koiriin päin... Eikä oikein namit auttaneet mitään, olisi pitänyt olla kolinapurkki messissä. Luulen, että olisi saattanut rauhoittua, jos olisi päässyt koirat moikkaamaan, mutta eihän tyttöjen vauhdista sopinut jättäytyä.
 
Myös Nemo ja Luna pääsivät vielä illan viilennettyä kotirantaan uimaan kevyesti vaan, kun en tiennyt, sopiiko se hieronnan päälle.
 
 
"Tiekkö mitä... Mä tykkään susta!"
 

7 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut Nemolle!

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon ja rapsutuksia Nemo veljelle! / Johanna & Xavi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Nemo lähettää terkkuja ja myöhästyneet onnittelut Xaville :)

      Poista
  3. Kivat synttärit olleet Nemolla, hammasoperaatiosta huolimatta :-) Eipä uskoisi jätkän olevan jo viisivuotias ;-) Hienoa, ettei pahempia jumeja löytynyt ja että pääsette Nemon kanssa taas aksaamaan. Ihanaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, Nemo on aika vilperi edelleen ;) Niin on ihanaa, kun pääsee taas harrastamaan. Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!