19.6.2013

Deitit kahvilassa


Nemo ja Effie deittasivat uudistuneessa Koirakahvila Vainussa. Kahvila on siirtynyt Satamakadulle väljempiin tiloihin, jossa tunnelma oli raikas, leppoisa ja inspiroiva! Koirat tapasivat ensimmäisen kerran sitten Effien pentuajan ja nuuskuttelivat nätisti hännät heiluen. Paikan päällä herkuteltiin omena-vanilijavohveleilla, joista koirat sai tietysti pienet maistiaiset. 


Kahvittelun jälkeen tehtiin pieni lenkki Eteläpuistossa Nugan ja Effien kanssa. Alkuinnostuksen jälkeen Nuga nuuskutteli tyttöä (varsinkin sitä peppua...) tohkeissaan ja niin reippaasti menivät rinta rinnan. Pientä leikkiin kutsua oli myös havaittavissa terriereillä keskenään ;) 


Kotikulmilla pääsi Lunakin sitten special-lenkille ilman poikia ja vielä flexissä sai kaikessa rauhassa nuuskutella jokaisen kolo, mitä mieli teki. Tyttö oli ihan fiiliksissä, kun huomasi etuovella, että pääsee yksin ulos, häntä heilui vimmatusti, seurasi mua ja kirmaili vierelle, että mitäs kivaa tässä nyt tapahtuu. 


Useammin voisi viedä koiria erikseen ulos. Nugallekin tekisi hyvää käydä moikkailemassa vastaantulevia koiria, jos vaikka loppuisi se tempoilu ja raskas hengitys (nykyään ei juurikaan hauku), kun huomaisi, että siellä voi olla ihan kavereitakin vastassa. 

Hyvä päivä parani, kun postissa tuli vielä alla oleva todistus. Nyt saa Ansku ja Nuga viralliset nimet. Tosin ei ne kauhean sovin rimmaa yhteen, kun on englanninkielinen nimi yhdistettynä suomenkielisiin.


Kaiken päälle, se on TJ1 eli kesäloma alkaa huomenna, jippiaijee! Tiedossa on koiramaista menoa, kotona puuhastelua, pieni matka ja ihan vaan chillailua päivän fiiliksen mukaan. Niin parasta, on tätä taas odotettu <3

10 kommenttia:

  1. Onnea kennelnimestä, IHANA nimi!! Täytyyhän siinä Nemo olla <3

    Yksin lenkitykset on kyllä piristävää vaihtelua. Koskas Luna ehtisi Maran kanssa treffeille, vaikkapa Vainuun :-) Tosin voi olla, että siellä pitäisi osata käyttäytyä hieman sivistyneemmin kuin tää meitin maalaispoika osaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Kiitos myös treffikutsusta, kyllä Luna lähtee Maran kanssa kahville ;) Eiköhän poika ole ihan nätisti, tuo tyttö saattaa kimakasti ilmoittaa, jos muita koiria on näköpiirissä...

      Poista
  2. Onnea kennelnimestä!
    Nyt alkoi tekemään mieli vohvelia... No ehkä mää kestän vielä muutaman päivän. Meillä on perinteenä paistaa muurinpohjalättyjä juhannuksena.
    Ihanaa lomaa ja mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oih, muurinpohjalätyt on niiin hyviä! Aurinkoista juhannuksen jatkoa :)

      Poista
  3. OHO - kennelnimi. WAU! Onnea!

    VastaaPoista
  4. Hieno nimi minusta. Kaunis kerrassaan. Jää tosi hyvin mieleen.

    Kesälomalle lähdössä myös ja samat on vinkeet. Koirailua (Onni ja Tiuku ulevat taas putkiremppaa pakoon) ja puutarhatuunausta yms Mikään ei oole parempaa kuin oma vapaa-aika.
    Terkkuja ja oikein hyvää juhannusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oikein ihanaa lomaa teille, hyvät suunnitelmat. Parasta, kun saa omaan tahtiin puuhailla päivän fiiliksen mukaan!

      Poista
  5. Vautsi! Onnea kennelnimestä! :) Rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
  6. TreffitAsia- Find wife from Asia | Löydä vaimo
    Aasiasta
    www.treffitasia.com/

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!