28.1.2013

Skumppa auki!

Kauan kauhulla odotetut pentujen LOA-testin tulokset ovat saapuneet. Onnea oli matkassa, sillä sairaita pentuja ei ole kun yksi: se kaikista pienin, Ratkiriemukas tyttö. Lisäksi neljä kantajaa ja kaksi tervettä eli käytännössä kuusi tervettä koiraa! Kyllä me itkeä tirautettiin ja vähän kiljuttiinkin ;D





P.S. Pahoittelen kuvien laatua, kännykkäkameralla napsittuja, kuten edellisessäkin postauksessa.

7 kommenttia:

  1. Ihania uutisia, todellakin skumpan arvoisia :-) Ja ihanaa, että Riemu saa jäädä Eijalle ♥ Voi kun pennut ovat kasvaneet reilussa viikossa! Kunpa ehtisin vielä niitä lelluttelemaan ennen luovutusta, saa nyt nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tähän täytyy olla tyytyväinen, paljon pahemminkin olisi voinut käydä! Tehdään joku kimppalelluttelu vielä parin kolmen viikon sisään :)

      Poista
  2. Hyvinhän tässä loa asiassa lopulta kävi. Onnea vaan sinnekkin päin. On ne vaan niin ihania palleroita.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onneksi meni näin! Olisihan se täysin terve pentue ollut ihme. Ihania ovat ihan jokainen <3 Nyt niiden tuoksu on huumaavaa ja vielä se lahkeissa roikkuminenkin on pientä ;)

      Poista
  3. jesss..onnea vain oikein kovasti. Piti jo aikaisemmin kysyä, että jääkös tästä pentueestä teille yhtään??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei meille jää, kolmessa parsonissa on jo tarpeeksi kova homma ;) Toivottavasti näkee mahdollisimman monia sitten isompanakin, mielenkiinnolla seuraan kasvua :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!