5.1.2013

Hyvää mieltä

Kuka tunnistaa, ketä kuvassa on?


Oikea vastaus: Ansku ja takana Olga (eli Nugan sisko Ansku ja sen 'isosisko') 

Tuollainen ihanuus tuli kirjekuoressa sinä perjantaina, kun jäin joululomalle! Hyvä päivä parani entisestään ja hymy oli herkässä koko illan. Anskulle ja Olgalle kuuluu hyvää, ovat taas sulassa sovussa ja leikkivät keskenään, varsinkin kun pääsevät maalle vapaaksi. Kesäisen nahinan jälkeen Olgalla on ollut juoksut, mutta Anskun juoksuja vielä odotellaan. Toivotaan, ettei välit tulehdu taas Anskun juoksujen aikaan. 

Nuga söpöstelee:




Uuden vuoden lupauksia en tehnyt kun kaksi. Eka oli, että otan arjessa ja kotona rennommin, mikä on ainakin tänään toteutunut täysin, sillä en ole luvannut meneväni mihinkään, vaan olen saanut oman fiiliksen mukaan puuhailla, mitä milläkin hetkellä tekee mieli (tällaista ei aikaisemmin ole päässyt tapahtumaan, kun korkeintaan lomalla). 

Ajattelinkin tänään ensin itseäni eli söin pitkän brunssin, surffailin netissä ja lähdin vasta sen jälkeen koirien kanssa ulos. Vinkuivathan ne tylsyyttään siinä pöydän alla, mutta pidin pääni :) Sitten tehtiinkin piiitkä lenkki, jonka lomassa päästin poikia vapaana kirmaamaan kämppärillä. Tää kaava on ollut ihan törkeen hyvä kaikkina vapaapäivinä eli kun aamusta ulkoilee kunnolla, niin nukkua tuhisevat pitkälle iltaan, jolloin saa oikein kehoittaa niitä uudestaan ulos. 


Toinen lupaus oli sitten se, että ilmoitan Nemoa tiheämpään agikisoihin. Viime vuonna käytiin vaan viisissä kisoissa. Viime vuoden alku meni hallikisoissa hyvin, mutta ajattelin panostaa kesään. Noh, kesällä kuitenkin Nemo päätti toisin ja pisti ihan ranttaliksi, eikä kisaamisesta tullut mitään, kun koira ei ollut ollenkaan hanskassa. Taidan nyt sitten ilmoittautua näihin kaikkiin mahdollisiin hallikisoihin, mitä Pirkanmaalla järjestetään. Vaikka toivon kyllä, ettei se Nemon äkillinen mielenmuutos johtunut ulkokentästä..

Nemon trimmi on saatu päätökseen:


Vinkki muuten kaikille koiraihmisille: Nekalan Musti ja Mirri tyhjentää varastojaan (muuttaa Koivistonkylän Prisman yhteyteen 17.1.) ja siellä on paljon herkkuja puoleen hintaan + joitain ruokia ja leluja. Kävin tänään hamstraamassa ison pussillisen erilaista pureskeltavaa. 


Mustissa ja Mirrissä oli myös ihanat koirarotu -seinäkalenterit puoleen hintaan ja lisäksi oli muita eläinkalentereita. Hankin pienet suloiset pupu- ja hevoskalenterit muutamalla ystävälle lahjaksi. Näitä samaisia kalentereita annoin myös joululahjaksi, kun yksi ystävä sellaista toivoi, niin aloin keksimään muitakin ystäviä, joita voisi kalenterilla ilahduttaa. Parsonkalenteriahan siellä ei ole, mutta paketteihin meni yorkshirenterrieri, chihuahua ja saksanseisoja! Jouluna muuten muistin eläinystäviäkin edellisvuosia enemmän. Omille koirille paketoin erilaisia nameja, kun niitä innoissaan tykkäävät availla, mutta yhdelle allergiakoiralle lähti jalkapallo, toiselle koiralle aktivointikuutio ja yhdelle uudelle kisulle leluhiiri ja minipallo.  Toivottavasti oli mieluisat.

Nuga esittelee uutta vierassohvaa: 


Leppoisaa viikonlopun jatkoa kamut, pojat lähettelee pusuja (ainakin kaikille tytöille) <3

6 kommenttia:

  1. Eihän tuollaista tiskirättiä raatsi edes käyttää. Aikas magee. Nasu nappas lentosuukot. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs se, enhän minä tuota raaski käyttää, saa toimia ihan koristeena keittiöissä :) Hih, ihana Nasu tyttö <3

      Poista
  2. Ihana "rätti":) ei tuota kyllä tosiaan raaski käyttää:)
    Nuga niin <3 ja pennut aikaisemmissa postauksissa niin söpösiä, että.. Pienestä se elämä vaan lähtee<3
    Kalenteri on jo käytössä ja se on kyllä ihana, kiitos vielä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, suloisiahan nuo ovat vielä aikuisiälläkin ja pennut ihan vastustamattomia <3 ;) Hienoa, että kalenteri tuli käyttöön!

      Poista
  3. No eihän tuollaista rättiä raaskii edes käyttää......
    Me ei muuten ollakaan törmätty Olgaan ja Anskuun pitkään aikaan! Viimeksi nähty varmaan parson erkkarissa; ja siellä olikin hauska juttu, kun Olga ja Ansku tulivat sieltä ovesta sisään, niin pälyilivät hetken ympärilleen, ja sitten kun bongasivat Mimin ja Maisan niin näytti ihan kuin olisivat hymyilleet leveästi; "Jee, hei kato, tuolla onkin meitin kaverit!!!!!" Ja sitten heti leikki päälle.

    Olga tykkää ihan hirveesti Mimistä ja Ansku tykkää MAisasta ja BAlmerista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli kyllä hauskaa, että leikkikaverit bongasivat toisensa näyttelyssä! Tuli varmaan Anskullekin heti rennompi fiilis, ettei nää kaikki ole ihan outoja ja jos kerta noi leikkikaverit on täällä, niin tän on oltava ihan jees paikka :) Nostan vaan edelleen hattua, että noin monta russelinarttua tulee keskenään toimeen, ehkä se salaisuus onkin itse Balmer sokerina pohjalla, pitää naiset asioissa :D

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!