24.9.2023

Urheilusuoritus


Maanantaina lenkkeiltiin Vähäjärvellä


Luna haaveili, mistäs muusta, kun uimisesta


Nemolla vauhti päällä

Jokunen viikko sitä tuli taas lykättyä, mutta nyt on Nemon trimmi tehty! Olipahan urakka, voisi sanoa urheilusuoritus :D Olin meinaan uikkarit päällä ja ihan hiestä märkä, sen verran oli taas juoksua, hännänheilutusta, läähätystä ja suukkoja. Välillä toimi lahjonta ja välillä uhkailu & kiristys :D Nemo sai siis nameja, pitää juomataukoja ja avattiin jo ikkunaakin, ettei ihan läkähdytä.

Välillä sitä miettii, onko trimmi ihan välttämätön, voisiko sen vaan jättää välistä, kun koirat ei siitä yhtään tykkää, mutta onhan se terveysasia, että turkki on siisti, puhdas ja takuton, löytyy punkitkin helpommin. Ja huomaahan sen jälkeen päin, kuinka pirteä olo koiralla on, kun ylimääräiset esteet on tieltä pois ja viileämpi. Itse kyllä menen mieluummin hammaslääkäriin, kun trimmaan Nemon :D Lunan (ja Nugan) trimmaaminen on onneksi helpompi urakka, riittää pelkkä lahjonta. 


Nemo ennen trimmiä


Trimmin jälkeen


Keittiöstä saa urakan jälkeen extranameja

Mulla oli pari viikkoa sattumalta etäpäivät ti ja to. Tuntui, että se on pahin yhdistelmä koirien kannalta, koska ainoastaan maanantai meni rauhassa. Ti toimistopäivän jälkeen koirat oli illan villeinä, samoin ke etäpäivän levottomia ja sama setti sitten to-pe.

Tällä viikolla tosin pe meni mukavasti, kun to iltana käytiin Hannan ja Miisan kanssa lenkki meidän maastoissa. Luna repi koko lenkin niin paljon, kun pystyi, oli vissiin hauskaa... Nemo pääsi lenkin aluksi haistelemaan Miisaa ja otti sen jälkeen hetken riemuhyppyjä! Lenkin varrella sai Hannalta namia, niin loppulenkki meni tiiviisti Hannan perässä vähän väliä kurkotellen ja hyppien namipussukan suuntaan. Parasta oli vielä, kun Hanna poikkesi sisälle kahville, jolloin Luna pääsi sylittelemään ja Nemo rapsutuksiin.


Miisan kanssa lenkillä


Lunalla vauhti päällä...

Nemolla oli tänään illalla virtaa, joten nappasin pojan mukaan seikkailulle, kun vietiin mun auto huoltoon ja tultiin pakettiautolla takaisin kotiin. Nemo on kyllä täyden kympin reissupoika, kun on aina innoissaan, kunhan mukaan pääsee, kaikki käy, mitään ei pelkää ja koko ajan on kivaa. Katseli ihan tyytyväisenä maisemia pakun keskipenkillä viltin päällä ja turvavöissä.


Pakussa tarkkana

P.S. Mummukin oli meillä koiravahdissa yön yli ja toisella viikolla päiväseltään käymässä, joten sekin väsytti koiria mukavasti. Kiitos taas luottohoitajalle!

2 kommenttia:

  1. Kyllä noita hoitaa ihan mielikseen, vaikka vähän jännittääkin ettei sattuis mitään. Me nimittäin ollaan vanhoja tai iäkkäitä kaikki, Nemo, Luna ja minä 😁 Ja iäisyyskysymys on: Hoitaako koirat mua vai mää niitä? ❤️❤️

    VastaaPoista
  2. Hih, vanhat ja villit, joten vaaratilanteet on todellisia edelleen vaan! Hoito toimii varmaan molempiin suuntiin sopivasti <3

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!