25.8.2023

Hyvillä mielin palaamassa arkeen

Meillä loma lähenee loppuaan ja ollaan ihan hyvillä mielin palaamassa arkeen maanantaina. Etätyöt on tehnyt sen, että arjen ja loman välillä ei ole niin suurta kuilua, kun aikoinaan joka päivä toimistolle klo 8 rientäessä. Saa nukkua pidempään ja aamut ei ole minuuttipeliä. Parasta tietty, kun etätöissä saa olla koirien kanssa, vähän rapsutella ja sylitellä sekä päästää tarvittaessa kesken päivää pihaan ja antaa välipalaa. 


Nemo suu hymyssä Piskien kentällä treenailemassa

Muutenkin ollaan herätty lomalla joka toinen aamu Nemon toimesta klo 6 ja joka toinen aamu, kun Nemo on nukkunut, niin olen herännyt viimeistään klo 7 eli ei tarvitse edes lomarytmiä kääntää arkirytmiin. Luna on nukkunut joka aamu niin kauan, kun minäkin. On ollut kyllä ihanaa, kun lähes joka yö on saatu nukuttua 9h ja välillä paikattu unia päikkäreillä. Viikonpäivät on menneet sekaisin jo heti ekalla viikolla, joten siinäkin mielessä tietää, että loma on tehnyt tehtävänsä.


Kahden

Loma on tuntunut myös pitkältä! Useinkaan ei näin ole ollut, mutta nyt olen lomaillut pääosin yksin, miehen ollessa arkipäivisin töissä. Aamut on monesti alkanut lenkin ja ruoan jälkeen sohvalla kirjan parissa koirat kainalossa, välillä sarjojen ja käsitöiden kanssa sekä monena aamuna myös kunnon hikisellä pyörälenkillä, koirien nukkuessa samaan aikaan tyytyväisenä kotona ilman häiriöitä. Meillä näkee autokatoksen pikkuikkunasta olkkariin ja mulla on tapana kurkata siitä lähteissä ja tullessa kotiin. Välillä ei edes raaskisi mennä sisään, kun nukkuvat niin autuaana, Luna yleensä pörröpedissä ja Nemo sohvalla. 


Nemo 15v 2kk

Lisäksi koirien kanssa on vierailtu mummulassa, tehty lenkkejä pitkin poikin Pirkanmaalla, Luna on saanut uida omassa altaassa päivittäin ja Nemo on päässyt Pirkkalan Piskien kentälle vähän treenailemaan paikallaoloa, luoksetuloa ja temppuja. Poika oli niin innoissaan yhdessä tekemisestä ja loppuleikeistä!


Koirat mummulassa muutaman minuutin paikallaan

Samalla reissulla poikkesin Peten Koiratarvikkeesta hakemassa koirille uudet kongit. Koirille löytyi myös hammasharjat edullisesti Hurrikaanista, jossa hyvä laaja valikoima koiratarvikkeita. Olin näitä harjoja etsinyt kesäkuusta asti Tallinnaa myöten ja nyt tuli vastaan, 4kpl/4€! Kokeilussa on myös uusi koirille ja kissoille soveltuva Tummelin hammastahna, joka on paahtopaistin makuinen, mutta haisee kyllä jollekin desinfiointiin viittaavalle, joten ei ehkä koirien suosikki. 

Ollaan tietysti myös herkuteltu. Koirat on saaneet namien lisäksi jätskiä, lämpöistä voileipää, makkaraa yms. Toki määrät on pidetty ihan pieninä, jotta mahapuruilta on vältytty. 


Luna jäätelöjonossa

Keskellä lomaa koiria oli hoitamassa mummu ja toinen mummu. Kolme yötä oli mennyt mukavasti ja nopeasti. Lunalla oli ollut hieman närästystä, mutta kun oli saanut syötyä, niin oireet mennyt ohi ja Nemo oli aika paljon hönköttänyt innoissaan, mutta aina lopulta sitten rauhoittunut, jos ei muuten, niin boxiin kuorsaamaan. Koirat olivatkin ihanan puhki pari päivää meidän reissun jälkeen.


Ihan poikki mummujen vahtimisesta

Onko siellä muita, joilla lomalta paluu töihin on tämän viikon jälkeen?

Kivaa viikonloppua ja tsemppiä kaikille agilityn SM-kisoihin Jyväskylään!


Viikonloppuaamujen paras hetki, koko perhe koossa
(kahvia ja sisustusohjelmia taustalla)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä mukava viettää aikaa rakkaitten tiitiäisten kanssa! ❤️❤️ Ei ihme, että olivat kaikesta vahtimisessa ihan poikki 😁

    VastaaPoista
  2. Iso kiitos teille <3 Hyvin meni taas vanhalla rutiinilla ja koirat nautti mummujen huomiosta :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!