5.8.2023

Miisan kanssa lenkillä

Hellurei, täällä vietetään ensimmäistä lomaviikkoa! Kelit on olleet epävakaisia ja sateita on piisannut. Se ei ole meidän menoa kuitenkaan hidastanut, kun joka päivä on ollut ohjelmaa, mutta rutkasti myös ohjelmatonta aikaa. 


Nemo 15v ja Miisa 3v lenkillä

Kotona ollessa on tullut pyöritettyä pesukonetta... Täällä on pesty koirien pyyhkeet, boxit, pedit, kaulapannat, hihnat ja itse koirat :D Kumpikaan koirista ei välitä shampoopesusta, mutta nopeasti se hoituu suihkunurkkauksessa illalla, niin saa yön yli kuivua, eikä tule vilustumisia. Lunalla oli oikein kylmä pesun jälkeen ja huolellisen pyyhekuivauksen jälkeen sai vielä viltin päällensä. 


Kuuma!

Molempien koirien kanssa on nyt tehty laatuaikalenkkiä. Nemon kanssa vähän lyhyempää ja Lunan kanssa sitten pidempää sekä vauhdikkaampaa. Yllättäen tyttö ei ole juurikaan kiskonut, kun on yksin päässyt lenkille ja on voitu edestä hänen vauhtiaan. Nemo on ollut aina kovempi haistelemaan ja merkkailemaan, niin siinä niitä nykimisiä sitten tulee, kun Luna ei malttaisi juuri odotella. 


Hannan namit maistuu

Nemo pääsi privaattilenkille kummityttöni parson Miisan kanssa ja oli silmin nähden iloinen suu hymyssä, alkulenkistä koikkelehti hypähdellen, kun ymmärsi, mihin oli päässyt. Tehtiin Ylöjärven harjulla n. 40min lenkki ja hyvin jaksoi, kun sai haistella ja Hannan treenitaskusta nameja! Keli oli yllättävän lämmin +21, hiostava, eikä satanut. Ihanasti tulivat juttuun Nemo 15v ja Miisa 3v. Oli niin kiva lenkkeillä rennosti tällaisten terrierien kanssa, jotka eivät ole mustasukkaisia nameista, huomiosta tai toisistaan. Nemo vähän lupsutteli Miisan pissoja ja sitähän se sitten tiesi, että tytöllä alkoi vielä samana iltana juoksut. 


Harjulla Nemoa vetää puoleensa tytöt sekä namit

Lomatunnelmaan on päästy siinäkin mielessä, että koirat malttavat taas nukkua vajaan 2kk aamuherättelyjen jälkeen. Päivissä on enemmän menoa ja meininkiä, kun pääsevät useammin lenkille ja ovat kodin joka touhussa mukana ;) Sitten maistuu paremmin unikin. 

Mukavaa kesän jatkoa! Toivotaan vielä rantakelejä <3


Lomalla aamun voi aloittaa näin <3


Nemokin tuli kylkeen, kelpaa <3

P.S. Hankittiin vasta kesän ekat mansikat ja Nemo meni ihan sekaisin, yritti viedä sen mansikkarasian sohvapöydältä sekä ravasi edes takas. Tottakai saivat sitten molemmat mansikoita useampana päivänä.

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa lomalta 😀❤️

  VastaaPoista
 2. Hanna ja Miisa5.8.2023 klo 9.34

  Kiitos vielä seurasta ❤️ Oli niin mukavaa 🤗 Nyt ehkä pidettävä pikku treffitauko juoksujen ajan, ettei pappa saa sydäriä 🤭

  Ihanaa loman jatkoa 🍓🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli taas ihanaa 💕 Nyt pidetään tosiaan pieni tauko treffeistä, ettei Nemolla mene kuppi nurin 😅 Kiitos lomatoivotuksista 😘

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!