19.8.2021

Evakossa

Niinhän siinä sitten kävi, ettei päästykään vielä uuteen kotiin, koska siellä oli havaittu pieni kosteusvahinko vaatehuoneessa viikko ennen meidän muuttoa. Vanhan asunnon vuokrasopimus kuitenkin loppui, joten mun tavarat kannettiin uuden kodin ulkovarastoon ja nyt ollaan oltu tämä viikko mummulassa evakossa koirien kanssa. 


Ihana Puu-Tammela

Mummulassa olo on ollut koirille kuin kesäretki konsanaan, koska täällä ei tarvi olla yksinään ja huomiota saa 24/7. Lisäksi mummu pitää huolen, että ruoan lisäksi päivittäin saa extraherkut ja jotain muuta pientä ruokailun yhteydessä ;) Ollaan tehty kaupunkilenkkiä lähipuistoissa sujuvasti toisia koiria väistellen ja öisin on nukuttanut kerrankin sikeästi! Nemo nukkuu mummun kanssa sängyssä ja Luna mun kanssa sohvalla. Samalla on nähty aina niin ihania sukulaisia ja rapsuttajia on riittänyt. 


Puiston laidassa


Kaupunkilenkkiä, mm. pyöriä saa väistellä yhtenään

Nemo pääsi pitkittyneen tauon jälkeen fyssarille, oli hieman juminen ja mennään uudestaan taas piakkoin. Poika niin nautti ja oli täynnä vauhtia käsittelyn jälkeen! Lisäksi Nemo kävi viikko takaperin hampaiden puhdistuksesssa ja samalla jouduttiin poistamaan vaan yksi taaimmainen mädäntynyt hammas, ei onneksi tikkejä. Lunalle varaillaan hammaslääkärille aikaa syksylle. 


Paras päikkäripaikka


Luna vuorostaan samassa paikassa

Pitkästä aikaa fyssarin jälkeen tuli koirille pieni kärhämä ovissa, kun Luna oli odottanut meitä kiihkeänä jo pitkään ja sitten meidän tullessa sisään härkki herkeämättä Nemon ympärillä. Vihdoin, kun sain ulko-oven kiinni ja pääsin koirien luo, niin kähy loppui, kun karjaisin kunnolla. Mitään vekkejä ei näkynyt kummallakaan. 


Mikäs tää uusi lelu on


Parhautta, yksi onnellinen

Pieniä hankintoja on tehty koirille mm. uusi flexi hajonneen tilalle, koiraportti uuden kodin rappusiin, nameja ja pieni lelu, kun käytiin tänään treenikentällä höntsäilemässä. Tehtiin ensin kunnon lenkki, sitten Nemon kanssa muutamia koiratanssitemppuja (jalkojen pujottelu, seuraa-istu, sivulle, kierrä) ja rauhallisesti lelun kanssa peuhaamista. Lunan kanssa otettiin lähinnä kontaktia, seuraamista ja tyttö tarjosi istumista, jonka jälkeen sai kirmailla lelun kanssa aikansa. Parasta nähdä koirien ilo ja riemu!


Toinen onnellinen koulutuskentällä


Lelu on oikea aarre


Saisko tätä silputtua

Täällä kaikki peukut ja tassut pystyssä, että päästään tulevana viikonloppuna uuteen kotiin :) Tulevalla viikolla meillä alkaakin arki, onneksi hieman pehmeällä laskulla, kun tiedossa on ainakin kolme viikkoa etätöitä, ehtii koiratkin asettua uuteen kotiin ennen, kun koittaa ensimmäinen toimistoviikko mulla.

P.S. Harvinainen viileää ja sateista keliä näin elokuussa! Tuli Kuvat -palvelun muisto vuoden takaa, kun häntsäiltiin samaisella treenikentällä helteessä...

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!