12.5.2021

70-luvun teemakisat

Äitienpäivänä osallistuttiin Nemon kanssa Suomen Partacolliet ry:n järjestämiin epävirallisiin koiratanssin videokisoihin. Teemana oli 70-luku ja lopulta päädyin pukeutumaan kierrätyskeskuksesta mukaan tempaistuun oikealle luvulle sijoittuneeseen oranssiin jakkuun, huiviin ja isoihin silmälaseihin, vaikkei ne kauheasti videolla näykään. Harmi, kun kuva unohtui ottaa! Ensimmäisellä videointiyrityksellä päälläni oli työkaveriltani lainattu mekko, mutta ongelmaksi osoittautui namitaskuttomuus ja Nemon on aina hankala pujotella helmojen alta. 

Tällaisilla saatesanoilla lähdettiin esitykseen:

Nemo on vilkas, iloinen ja kiltti kohta 13-vuotias parsonrussellinterrieri. Pojalla on aina pilke silmäkulmassa ja lempipuuhaa on suukottelu, kuten kohta huomaatte. 

70-luvun vaatetta löytyi yläosaan oransseja silmälaseja myöten, Barry Whiten iki-ihanan klassikon tahtiin: You are my first, last and everything.


Tuomari Merja Valkosen kirjallinen arvostelu saatiin jälkeen päin sähköpostiin:

Hyväntuulinen ohjelma missä molemmilla näytti olevan hauskaa. Mukana jo useampia liikkeitä, mutta kokonaisuus voisi hyötyä vielä 1-2 lisäliikkeestä. Koira pysyi hyvin kontaktissa ja suoritti eri liikkeet pääosin hyvin. Selkeää houkutteluohjausta oli vielä jonkun verran mitä pyrkisin häivyttämään pois. Kehää käytettiin hyvin ja musiikki sopi parille. Rekvisiittana käytetty esine vaikutti hieman irralliselta eikä oikein liittynyt ohjelman teemaan vaikka sitä käytettiinkin hyvin. Miettisin vielä miten esineen saisi kytkettyä paremmin ohjelman teemaan. Kiva kokonaisuus. 😊

H+

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!