24.4.2021

Hyvää koiranpäivää

Hyvää koiranpäivää kaikille karvakamuille :)

Täällä päästiin nauttimaan jo reilun viikon verran keväisistä keleistä. Koirat ottivat kaiken ilon irti lasitetun parvekkeen lämmöstä, Luna tähystyspaikalla tuolin päällä köllötellen ja Nemo oikeastaan olohuoneen puolella, mutta parvekkeen oviaukossa, pää kynnyksellä auringon valokiilassa. Nyt taas kelit viileni ja saman päivän aikana saattaa paistaa aurinko ja sitten tulla räntää, mikä ei onneksi ole jäänyt maahan. 


Nemo valokiilassa


Kynnys tyynynä


Lunan on kuuma, muttei malta sisälle


Rusakot ja oravat päivystetään seisten!

Ollaan nähty kavereita ulkona lenkkien merkeissä eli on tullut ulkoiltua uusilla huudeilla mm. Muotialassa, Suomensaaressa x2, Tammelassa, Tesomajärvellä. Lunan kasvattajaa (ja pentuja!) käytiin myös moikkaamassa Karhen maalaismaisemissa yli vuoden tauon jälkeen. Koirat pääsi narulenkille, sillä lähimetsässä on alkanut kulkemaan joku muukin, joten Lunalla ei sinne asiaa vapaana juoksemaan... 

Kevään hauskin juttu oli/on osallistuminen epävirallisiin koiratanssin videokisoihin. Video tuli siis lähettää etukäteen tuomareiden nähtäväksi ja ne julkistetaan Facebookin ryhmässä kisapäivänä sunnuntaina 9.5. Suomen Partacolliet ry on järjestävä taho, joka juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivalta, seura on perustettu vuonna 1971 eli kisojen teemana on 70-luku. Saatiin sitä pikkuisen mukaan esitykseen asusteiden ja musiikin myötä. Ja niin kun voitte arvata terrierin, parsonin, Nemon kanssa ei ihan ensimmäisellä kuvauksella saatu sopivaa pätkää purkkiin. Tehtiin kahtena päivänä reissu Pirkkalan Piskien kentälle ja lopulta saatiin sopiva otos, jossa Nemo tekee ihan omanlaisensa loppuratkaisun :D Näette sitten parin viikon päästä!


Aamukahvilla sylissä


Luna vahtipaikalla


Lounasseura


Nautiskelija

Nemo sai reissusta kotimatkalla palkinnoksi vähän jätskiä häkin kaltereiden raosta tarjoiltuna. Näitä jätskijuttuja harrastettiin etenkin pojan ekoina vuosina kävelemällä lähikaupalle hakemaan viilennystä, jota sitten yhdessä nautittiin. Poika on pitänyt muutenkin omaa kivaa mm. kuljettamalla ja leikkimällä mun balleriinoilla kesken työpäivän, jotta sai mut nousemaan pois tietokoneelta ja kerran nappasi parvekkeen pöydältä pyyhekumin. Kumi oli ollut siellä jo pari päivää rauhassa lyijykynän ja ristikkolehden kaverina ;) Luna ei ole jekkuillut mitään vastaavaa, haluaa vaan monta kertaa työpäivän aikana syliin pötköttelemään. Ihana tyttö!

Onko teillä koirat keksineet jekkuja viime aikoina, jos niin millaisia? :)

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!