6.1.2021

Joulun aika päättyy

Joulun aika päättyy virallisesti tänään. Jouluihmisenä pitkitän koristeiden poislaittoa ja sen jälkeen on monesti vähän haikea mieli. Toki tässä on oltu jo töissä, joten arkifiiliskin on ehtinyt tulla. Tänään kuitenkin lähdetään vielä vähän lomailemaan mökille! 

Luna on jo valmiiksi kiekoilla. Johtunee siitä, kun on tehty pidempiä lenkkejä ja saatu lenkkiseuraakin sekä kaiken lisäksi ulkona pitää kipittää aika vauhdilla, ettei jäädy. Tänään taas tuntuu, kun -10 astetta. Aamulla kyllä vetäisin ekaa kertaa toppahousut jalkaan, joten pystyi vähän seisoskelemaan paikallaan. Koirat niin nauttivat hajuista ja lumella kirmaamisesta. 

Tässä vielä meidän joulutunnelmia, hei hei, vuoden päästä taas nähdään :)


Mummulassa, kohta syödään!


Keskipisteenä


Luna sukelsi papan kainaloon


Välilepo


Nemo tsiikaa Lunan lahjaa


Kuka nyt on keskipisteenä


Partakarvat vinossa


Kuukahti sohvan selkänojalle, takajalat on sohvalla


Rakkaat <3


Luna on onnellisena mummulta saadun lahjan kanssa, Nemo sai samanlaisen sinisen, olivat ihan tohkeissaan ja leikin molempien kanssa tovin. Lisäksi saivat avata paketteja, jossa luut ja naudanmaharullat. Myös iskä ja pappa lahjoivat koiria herkkupaketeilla <3 

Leppoisaa loppiaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!